Алуминиев Т образен профил

Код на продукта: altpr
Наличност Наличен
Виж информация за алуминия като материал тук Независимо дали сглобявате голяма производствена линия, инсталирате оборудване за автоматизация или настройвате работна маса за производствена линия, продуктът алуминиев т профил е добър вариант за употреба във всички тези случаи. Може да ви е необходима метална рамка за инсталиране на роботизирани ...
Възможни варианти
Цена 0.00 лв.

Виж информация за алуминия като материал тук

Независимо дали сглобявате голяма производствена линия, инсталирате оборудване за автоматизация или настройвате работна маса за производствена линия, продуктът алуминиев т профил е добър вариант за употреба във всички тези случаи.

Може да ви е необходима метална рамка за инсталиране на роботизирани части, дозатори или друго оборудване за автоматизиран монтаж. Много собственици на фабрики избират традиционните заварени стоманени конструкции, за да подобрят тяхната здравина и издръжливост. Изделията от алуминий като т профил обаче стават все по-популярни поради няколко причини.

Качественият т образен профил е модулно решение, което се състои от алуминиеви профили с уникален дизайн на Т-слота, което позволява на дизайнера или купувача да оформи структурата на рамката си според собствените си нужди.

Т образният алуминиев профил се предлага на достъпна цена, това е само едно от многото предимства на подобен тип екструдиране продукт. Нека разгледаме повече от плюсовете на този материал в сравнение с други като неръждаема стомана, например.

Обширен обхват на приложение

Алуминиевият т профил се отличава с уникалната си декорация. Добрата звукоизолация, запазването на топлината и рециклируемостта се използват широко в строителната област и с екструзионно формоване и високи механични и физични свойства, добра топлопроводимост и висока специфична якост и други.

Нашите т профили са подходящи за монтиране в машинна рамка, скоба, врата, оборудване за промишлена автоматизация, фабрични и офисни работни маси, рафтове, контейнери, стълби и други.

Лесно сглобяване и удобен монтаж

Модулните и многофункционални, без сложен дизайн и обработка, предлаганите т образни профили могат бързо да се поставят в рамка за механично оборудване.

Някои хора казват, че стоманата е по-евтина от алуминия в една и съща единица. Но не трябва да се пренебрегва една имплицитна цена - труд, особено за интензивна настройка. По време на процеса на сглобяване е необходимо да наемете професионален строител, който да внедри т профила. Неговата бърза приспособимост при процеси като рязане, заваряване и огъване, спестява време и средства.

Приспособимост към промените и атрактивен външен вид

Алуминиевият т профил има собствена несравнима производителност на адаптивна променливост, системите, създадени с този продукт, са много по-гъвкави от стоманата.

Качественият т образен алуминиев профил не се нуждае от боядисване в сравнение със стоманената конструкция, която трябва да бъде покрита със защита, за да помогне за забавяне на неизбежния процес - корозия. Екструдията от анодизиран алуминий има добре изглеждащ вид и добър капацитет на антикорозия по природа.

Лесна поддръжка

Поради своята гъвкавост и издръжливост ползването на Т образни профили ви гарантира дългосрочен експлоатационен живот и здравина на конструкцията, в която се монтират. Отделно от това алуминиевите компоненти се поддържат лесно заради своята идеално гладка повърхност, която не задържа мръсотия и прах и възстановителни срещу корозия свойства.

Не се колебайте да се свържете с БГ ПЛАСТ 1 ЕООД в контактната форма или директно да ни се обадите. Имате възможност и да ни посетите лично в складовете ни за алуминиеви т профили в София и Пловдив. Нека заедно открием подходящата дължина и размер на т профили за вашия проект, така че той да бъде здрав, стабилен, защитен от корозия.

При нас може да намерите и широк асортимент от други видове алуминиеви профили, поликарбонатни плоскости, окачени фасади и прочие. Предлагаме всичко до най-малкия детайл, отговарящ на нуждите и изискванията на клиентите ни.

Характеристики
Дължина 6 m.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър