HPL плоскости за окачени фасади

Abet Laminati
hpl плоскости Abet Laminati
Gentas
hpl панели Gentas
Pelilam
хпл фасадни плоскостиPelilam

Атрактивната окачена фасада, изработена от hpl фасадни панели, е иновационно предложение, което стимулира въображението на архитектите и им дава възможност да развихрят своите идеи и творчески подход.

Нашите hpl плоскости на достъпна цена притежават огромни еластични свойства и здравина при огъването им, което води до отлична гаранция при влиянието на атмосферните и външните условия. Фасадата от хпл листи цели да екранира дъждовните води. В комбинация от тази функция, благодарение на своя защитен слой окачената фасада действа топлоизолационно и предпазва от намокряне или механични повреди.

В нашия електронен магазин може да намерите hpl плоскости, които притежават безупречна плътност на материала и имат вътрешност, изградена от целулозни нишки. HPL материалът е покрит с висококачествена PVDF смола, разработена по специална формула, която осигурява устойчив и траен слой за предпазване на боята от влиянието на вода и UV лъчи.

HPL фасадни панели са на добра цена и са много удобни за поддържане, понеже на този тип повърхности по никакъв начин не се задържат водни остатъци или прах. За нас е от изключително значение, че хпл продуктите ни отговарят на всички стандарти за качество, екологичност и здравина.

Същност на HPL плоскости

Основното предизвикателство при избора за построяване за фасада е да решите кой материал да включите в дизайна. От многото варианти на пазара като хпл плоскости е важно да заложите на висококачествени и трайни продукти, които не само отговарят на вашия стил и бюджет, но и се представят ефективно.

Макар, че материалите могат да се предлагат в различни цветове и дизайн, самите опции за материали се отличават със собствени характеристики и предимства.

HPL се счита за един от най-издръжливите, налични декоративни повърхностни материали и може да се похвали с доста позитивни свойства. HPL се получава чрез правенето на сандвич ефект в комбинация от слоеве хартия и фенолни смоли, които се слепват заедно при обработка със силна топлина и налягане.

Процесът на термо реактивиране превръща смолите в пластмаса и преобразува хартиените листове в един, твърд ламиниран лист с една декоративна страна. Полученият ламинат е здрав, издръжлив и водоустойчив.

Универсален продукт, качествените hpl панели предлагат превъзходна устойчивост срещу удар, абразия и общо износване на повърхността. Тъй като повърхността му е непроницаема за вода, тя е идеална за използване в редица приложения и особено при това в помещения за миене или hpl фасади.

Популярен избор сред компаниите, занимаващи се със строителство, HPL ще издържи средно до интензивно използване, което го прави перфектната спецификация за области като училища, офиси, дори и ресторанти.

Универсалните хпл плоскости са просто идеални за домове, места за хранене, търговски обекти, медицински центрове и много други интериори, този вид декоративен панел предлага прост начин да подобрите облика на вашите помещения. Този материал върши чудесна работа при изработката на плотове, стенни панели, прегради, кабинети, окачена фасада, заради своето голямо разнообразие от цветове и стилове.

Независимо дали се стремите да създадете персонализирани работни пространства за интериора на вашия офис, да планирате зона за показване на магазин, да създадете бар зона за ресторант, да подобрите вашата кухня или да предадете на окачената фасада нов облик, този материал предлага множество предимства.

Известен също като HPL или high pressure laminate, плоскостите от този тип са направени от висококачествени листове от фенолна смола в комбинация от меламинова смола. Тези ламинати се свързват в процес, който използва високи количества топлина и налягане. Резултатът е силен, дълготраен продукт, който може да се използва за различни цели.

Предимствата на качествените hpl панели 

Какво прави качествените хпл листи толкова отличен избор за вътрешни облицовки или окачени фасади? За начало тези панели предлагат следните предимства:

Разнообразие от цветове и текстури

HPL панелите се предлага в разнообразна селекция от цветове и текстури. Това улеснява планирането на интериора или екстериора според предпочитаната от вас цветова схема и стил. Намирането на подходящия цвят и завършеност за дом или бизнес сграда е лесно, благодарение на широкия избор от опции, вариращи от висок блясък до матови, с различни стилове между тях.

В зависимост от това дали добавяте декоративен панел или проектирате напълно нови повърхности, това прави възможностите безкрайни.

Стилен и модерен завършек

Със своите изчистени линии и полиран външен вид, ефективните hpl фасади на добра цена увеличават всяко пространство. Планирайте вход или специална стая за отдих на персонала. Добавете невероятен акцент към вашия офис за повече стил.

Проектирайте кухня или баня или вътрешен двор, който се съчетава с екстериора на вашата сграда лесно и ефективно. Независимо от размера на строежа, тези фасадни плоскости помагат да се добави неподражаем стил към всяко пространство.

Универсален и функционален

Този материал – хпл, е не само декоративен, но и изключително функционален. Използвайте за окачена фасада, стени, врати за шкафове, стелажи, прегради, кабинки, фоайета и различни други помещения.

Приложени хоризонтално или вертикално, тези hpl фасадни панели на достъпна цена ще добавят към всеки дизайн завършек. Този материал е също издръжлив и устойчив на надраскване, което го прави идеален в райони с голям трафик. Продължителността на този материал обикновено е между 5 до 15 години.

Защо да изберете БГ ПЛАСТ 1 ЕООД?

Тук, в онлайн магазина на БГ ПЛАСТ, ние предлагаме широка гама от най-висококачествени HPL решения за вашите интериорни нужди, произведени от доказани в областта фирми. Освен качеството на материалите, може да разчитате и на професионален екип с добри познания в областта на строителството и интериорните решения, каквито са предлаганите хпл листи.

Свържете се, за да научите повече за нашите висококачествени продукти за окачена фасада. Заедно ще намерим точните материали за вашия неповторим проект.