HPL плоскости

Abet Laminati
Abet Laminati
Gentas
Gentas
Pelilam
Pelilam

Фасадните облицовки от HPL плоскости са новаторски продукт, с чието разнообразие от декори и формати, архитектите дават воля на въображението и таланта си.

Високата еластичност и якост при огъване на HPL панелите гарантират издръжливостта на фасадите срещу въздействието на околната среда. Основната функция на облицовъчните HPL плоскости е екранирането на дъждовните води. От друга страна, ефективността на топлоизолационния слой е гарантирана чрез минималния риск от намокряне и механично увреждане.

HPL плоскостите са с висока плътност и са съставени от ядро, изградено от целулозни нишки. Покрити са с акрилна PVDF смола по специална формула, осигуряваща надеждна и трайна водоустойчива повърхност и устойчивост срещу ултравиолетовите лъчи, което запазва цветовете.

HPL окачените фасади са лесни за поддръжка, понеже този тип облицовки на практика не задържат вода или прах. Важно е да се знае, че панелите от HPL са произведени в съответствие с изискванията и екологичните норми и отговарят на много национални и международни стандарти.