Керамика

Керамика 1 ОТВОРИ КАТАЛОГА В ПЪЛЕН РАЗМЕР


Керамика 2 Изтегли каталога от тук
Керамичната фасада е изключително устойчива както на външни атмосферните условия така и на механични въздействия. Основния материал ГЛИНА се смесва с железни оксиди, формува се и след това се пече при температура 1200 градуса.

Носещата конструкция е алуминиева и се състои от Т-профили и конзоли за захващане. Между керамичните плочи са и сградата се оставя въздушното пространство, което осигурява вентилацията на фасадата и предпазва от прегряване през лятото и охлаждане през зимата.

Този тип вентилируема облицовка се осъществява от различни по размер керамични плочи. Това, от своя страна, дава голямо предимство при определянето на растера на сградата.

Керамичните окачени фасади могат да се проектират в над 50 цветови нюанса. Покритието върху самата керамика също е различно. Производителите предлагат натурално, антиграфитно и глазирано покритие.

Технологичният процес при производството на керамична облицовка, а именно изпичането при висока температура, гарантира устойчивост срещу неблагоприятните атмосферни условия и ултравиолетовите лъчи.

С керамичните облицовки се постигат отлична вентилация, топло-, водо- и звукоизолация. Те са огнеустойчиви и лесно се рециклират. Перфектната гладка повърхност прави плочата самомиеща се при дъжд и намалява разходите по поддръжка на фасадата.
Лесният монтаж, липсата на отвори в керамиката за събиране на прах, вода и микроорганизми, както и възможността за подмяна на произволна плоча от стената, без да се налага демонтажа на останалите около нея, правят керамичната фасадна облицовка подходяща за търговски центрове, жилищни сгради и офис помещения.КЕРАМИКА – БГ ПЛАСТ Е НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАС


КЕРАМИКА – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Преди да Ви разкажем за нашата керамика, която е най-доброто решение за Вас, държим да Ви разкрием малко повече интересна и полезна информация във връзка с онова, което днес обозначаваме като керамика.

Любопитна е етимологията на понятието керамика – всъщност, самата дума керамика произлиза от старогръцкото κέραμος, което в буквален превод значи глина. Под керамика се разбират всички онези изделия, които не са органични и не са направени от метал, както и техните смеси с най-различни добавки от минерали. Всяка една различна керамика намира своето място както, в науката, така и още в архитектурата, медицината, строителството. Изделията от керамика винаги са намирали широко приложение – както преди много години, така и сега. Стенна украса, домакински съдове и какво ли още не – керамика има навсякъде около нас, без дори самите ние винаги да го осъзнаваме.

Керамика 3
Керамика - най-доброто от нас!
От кога в действителност се използва терминът керамика? Условно казано, от 19 в, като самият термин включва в себе си всички грънчарски изделия, които можем да наречем груба керамика и всички порцеланови изделия, които се обозначават като фина керамика.

Керамичното производство е химично производство. Нещо повече – когато говорим за керамика и производство, свързано с керамика, трябва да сме наясно, че това е въобще първото химично производство, овладяно от човека. Ясно е защо – заради възможността на изделията от керамика да бъдат добри топлоизолатори.


КЕРАМИКА И БГ ПЛАСТ – НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР В РЕКЛАМАТА И СТРОИТЕЛСТВОТО

Днес керамиката се прилага масово в строителството. Това е една област, в която е изключително важно да има добри професионалисти, готови да бъдат надеждни партньори в най-различни търговски операции и проекти.

БГ ПЛАСТ 1 притежаваме опитен и висококвалифициран екип, който е готов да бъде надежден партньор, когато става въпрос за реклама и строителство. Нашата компания е търговец на едро с много и най-различни лекостроителни материали, включително и фасадни решения като керамика.

Поликарбонат, поликарбонатни плоскости, плътен поликарбонат, структурен поликарбонат, композитен поликарбонат, релефен поликарбонат, плексиглас, PVC листове, полипропиленови листи, алуминиева ламарина, алуминиеви профили, подпрозоречни первази за външна и вътрешна употреба алуминиеви подпрозоречни первази, алуминиеви композитни панели, термопанели, кант за букви, ПВЦ профил за осветени кутии, алуминиев профил за кутии и букви, материали за реклама и много други – всички това е достъпно за Вас чрез БГ ПЛАСТ.

Доверете се на БГ ПЛАСТ, за да получите възможно най-доброто!


КЕРАМИКА ОТ БГ ПЛАСТ – ЗА КАКВО ВСЪЩНОСТ ГОВОРИМ?

Нашата керамика е част от фасадните решения, които предлагаме. Те включват още алуминиеви композитни панели, HPL плоскости и фиброцимент. На сайта ни можете да получите повече информация относно предлаганата от нас керамика, като изцяло за Ваше улеснение и удобство сме предвидили и специален каталог, който винаги можете да разгледате.

Керамика 4
Керамика - купете сега!
Фасадата от керамика притежава огромно устойчивост както спрямо най-различни механични въздействия, така и на атмосферните условия във външната среда. Основният материал е вече спомената глина (самата дума керамика, както стана ясно, в буквален превод значи именно глина). Въпросната глина се пече при температура 1200 градуса, но преди това да се случи се смесва с оксиди от желязо.

Носещата конструкция на нашата керамика е от алуминий и е съставена от конзоли за захващане и Т-профили. Каква е формулата? Между сградата и плочите от керамика се оставя въздушно пространство – то е своеобразният вентилатор на фасада от керамика, който охлажда през зимата и предпазва от прегряване по време на летните жеги.

Вентилируемата облицовка се реализира чрез плочи от керамика, които са различни по размер. Окачените ни фасади от керамика се характеризират с богато цветово разнообразие – разполагаме с над 50 нюанса, в зависимост от Вашите предпочитания. Покритието върху самата керамика също е разнообразно. Тук можете да избирате между натурално, антиграфитно и глазирано покритие.


КЕРАМИКА ОТ НАС – УСТОЙЧИВОСТ, ЕВТИНА ПОДДРЪЖКА И УДОБСТВО

Технологичният процес при самото произвеждане на облицовка от керамика, а именно вече отбелязаното изпичане при много висока температура, е гаранция за устойчивост срещу фактори като ултравиолетовите лъчи и лоши атмосферни условия.

С облицовките от керамика се цели постигането на отлична вентилация, топло-, водо- и звукоизолация. Тези облицовки лесно се рециклират, а освен това са огнеустойчиви. Перфектната гладка повърхност дава възможност на плочата да се мие сама при дъжд и като цяло намалява значително разходите по фасадната поддръжка.

Фасадната облицовка от керамика е много подходяща и удобна за търговски центрове, офиси и жилищни сгради. Това е така, защото облицовката от керамика се монтира много елементарно, няма отвори, за да събира прах или вода, а освен това лесно може да се подмени дадена плоча от стената, без да се демонтират останалите плочи.

Избирайки нашата керамика, Вие си гарантирате качество!


КЕРАМИКА – ОЩЕ ОТ НАС

Керамика 5
Керамика - високо качество
На сайта ни винаги можете да разгледате нашия общ каталог – в него ще се запознаете и визуално с цялото продуктово многообразие, което предлагаме, на възможно най-изгодните цени и с възможно най-доброто качество. Защото нашата керамика е само една малка част от всичко онова, което БГ ПЛАСТ може да Ви предложи.

Както вече споменахме, голямата ни цел да бъдем надежден партньор в рекламата и строителството. Всеки ден се опитваме да правим именно това, като сме готови постоянно да се развиваме и усъвършенстваме – в подкрепа на думите ни можете да разгледате отново на нашия сайт и партньорите ни, с които имаме пълноценни професионални отношения.

Услугите, които извършваме, съобразно предлаганите от нас продукти, включително и керамика, са нещо, на което също трябва да обърнете внимание и от което можете да се възползвате.

Отново напомняме – в съвременните строителни процеси, в които неминуемо се използва керамика като фасадно решение, е важно да можете да се доверите на опитни и висококвалифицирани професионалисти, които в никакъв случай няма да Ви разочароват.

БГ ПЛАСТ сме именно такива професионалисти – сериозни партньори в нашия сектор. Богатото разнообразие от качествени продукти на супер изгодни, желанието ни да се учим всеки един ден с практиката и прекрасното обслужване са онези причини, заради които няма да Ви разочароваме. Няма значение дали става въпрос конкретно за керамика, друго фасадно решение, композитен поликарбонат, релефен поликарбонат плексиглас или нещо друго.

Свържете се с нас – останалото ще свършим ние по възможно най-ефикасния начин, гарантиращ дългосрочни положителни резултати и отговарящ на Вашите изисквания.

Доверете се на БГ ПЛАСТ – най-доброто решение за Вас!КЕРАМИКА – БГ ПЛАСТ Е НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАС
КЕРАМИКА – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
КЕРАМИКА И БГ ПЛАСТ – НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР В РЕКЛАМАТА И СТРОИТЕЛСТВОТО
КЕРАМИКА ОТ БГ ПЛАСТ – ЗА КАКВО ВСЪЩНОСТ ГОВОРИМ?
КЕРАМИКА ОТ НАС – УСТОЙЧИВОСТ, ЕВТИНА ПОДДРЪЖКА И УДОБСТВО
КЕРАМИКА – ОЩЕ ОТ НАС
Керамика, Фасадни, решения