Фасадни решения

Алуминиеви композитни панели
Алуминиеви композитни панели - Фасадни решения
HPL плоскости
HPL плоскости - Фасадни решения
Фиброцимент
Фиброцимент - Фасадни решения
Керамика
керамични окачени фасади - Фасадни решения
Технически камък
Технически камък окачени фасади

Ние, от БГ пласт 1 ЕООД, разполагаме с широка гама от продукти, които биха могли да бъдат ползвани за фасадни решения. В тази категория продукти може да избирате между четири основни висококачествени опции: алуминиеви композитни панели, HPL плоскости, фиброцимент и керамични панели.

Ние разработваме и предлагаме фасадни решения според изискванията на архитект, клиент, предприемач или изпълнител. Всеки проект е уникален по цвят, форми, избор на материал, завършеност и метод на фиксиране. С всяка от четирите системи за фасади могат да бъдат обхванати и огромни пространства.

Видове

Алуминиев композитен панел Еталбонд е идеалното фасадно решение за всякакви прави или извити архитектурни идеи. Този материал позволява екстериора на сградата да придобие по-интересен и креативен вид заради своята еластичност.

HPL плоскости, ползвани за окачените фасади, са един иновативен продукт, благодарение на които сградата ви ще се трансформира в модерна и уникална.

Фиброциментовите плоскости и фиброциментът представят нов прочит на класическите строителни продукти. Тези материали комбинират качествено и творческо облицоване на екстериора.

Керамичните фасадни решения се правят от примес на глина с железни оксиди, за да бъде крайният състав безкомпромисно надежден и силен срещу механични влияния. В същото време това външно покритие придава една класическа визия на външния сграден облик.

Защо да изберете фасадни решения от БГ ПЛАСТ 1 ЕООД?

  • Ние сме различни, защото сме включили в нашия продуктов каталог изцяло качествени решения, които да паснат за всеки вкус, нужда и тип сграда.
  • Зад гърба си имаме дълга практика и опит в работата с производството на фасадни конструкции.
  • Ние сме компания, която обича да решава иновативни фасадни решения, които комбинират идеално визия, ергономия, издръжливост и защита.
  • Ние сме много гъвкави, надеждни и находчиви.
  • Разполагаме с голяма складова наличност в разнообразни цветове, материали и форми за фасадни решения, за да може бързо да отговорим на клиентското търсене.

Моля, свържете се с нас и ние ще предложим перфектното решение за вашата сграда.