Снап Рамки

Снап рамки Снап рамка Снап рамки 2 Снап рамка 2 Снап рамки 3

 ОТВОРИ КАТАЛОГА В ПЪЛЕН РАЗМЕР

 За цени и разновидности натисни тук


Рекламата е един от най-ефективните начини да достигнем до потребителите си, да им покажем по различен начин продукти или услуги, за да могат те да се възползват от тях. Един обичан похват за рекламиране е излагането на плакат, показващ рекламно съобщение и визия. Ние предлагаме едно много гъвкаво и надеждно решение за поставяне на вашата реклама - снап рамка.

Стандартните рамки включват рамка, най-често от дървен материал, стъкло, подложка и гръб. Съответно при желание за смяна на визията, отварянето на тази стандартна рамка ще отнеме много време и усилия. Всъщност традиционните рамки наистина са проектирани да се използват веднъж, а не за ежедневна подмяна. Тук идва и ролята на нашите снап рамки на достъпни цени.

Предимства на снап рамката

Снап рамката е предназначена за бързи промени в движение. Тези дисплеи предлагат възможности за безпроблемно зареждане на визията. Без значение дали са поставени на стена, таван или външна фасада. Снап рамки - благодарение на своята опция за отваряне от всички страни, се достъпват лесно.

Представете си как един управител трябва да смени за кратко време всички рекламни визии в своя обект? Снап рамката спестява време и пари.

Въпреки своята улеснена употреба тези рамки не губят по никакъв начин и своята  привлекателна външност. Те имат красив и изчистен дизайн, който максимално се доближава до класическите рамки. В близост до екструдираните страни на този дисплей са монтирани пружинни скоби, които спомагат пружиниращия ефект.

Веднага, след като скобите бъдат притиснати между предната рамка и вътрешния канал, се постига опънато пружинно напрежение. То е необходимо, за да можете да повдигате независимо всяка страна. Предното зареждане на визията принципно не отнема повече от 30 секунди за разлика от задното такова.

Друго голямо предимство на снап рамките е тяхната многофункционалност. Тези дисплеи могат да бъдат използвани за различни цели и презентации от плакати, насочващи табели, менюта и т.н. В нашия онлайн магазин ще намерите разнообразни варианти на снап рамки като размер, цвят и опции за закачане.

Снап рамки от БГ ПЛАСТ 1

Не отлагайте повече излагането на вашата реклама в подходяща снап рамка. Всички видове рамки в нашето портфолио са създадени от висококачествен алуминиев материал - изключително лек, устойчив на всякакви външни условия и здрав. Ние сме специализирани в персонализирани размери.

Поръчайте свои собствени снап рамки на добри цени. Свържете се с нас независимо дали става въпрос за традиционна снап рамка за стена или таван, рамка със стойка или друго по-нестандартна и иновативна алтернатива.