Поликарбонат и поликарбонатни плоскости

Структурни поликарбонати
Структурен поликарбонат
Плътни поликарбонати
Плътен поликарбонат
Вълнообразни поликарбонати
Вълнообразни поликарбонатни плоскости
Композитни
поликарбонати
Композитни поликарбонатни плоскости цени
Крепежни елементи за поликарбонат
Крепежни елементи за поликарбонат

Обща информация за материала поликарбонат

Един представител на термопластния полимер е материалът поликарбонат, намиращ своето приложение в много от човешките сфери.

Продуктите, създадени с него, като например поликарбонатни плоскости, стъклени изделия и разнообразни други видове стоки, са само един пример на високите технологични постижения на съвременната наука.

Поликарбонатът има много на брой плюсове. Поликарбонатни плоскости намират своето приложение в изграждане на дори мащабни проекти като стадион, летище, спортна зала, изискан хотел, за защита на културни паметници, за прилагане на покриви и външни окачени фасади на частни домове и обществени пространства - общини, митници, складови помещения, спирки за обществения транспорт.

поликарбонат ценаПоликарбонат плоскостите се използват и за области като селскостопанската промишленост за изграждане на сгради тип оранжерия и ферма. Комбинацията от пропускливост на светлина и топлоизолиращ слой превръщат плоскостите от поликарбонат много харесвани и приложими дори в собствената къща или апартамент. За там от поликарбонат на достъпна цена за м2 се правят навеси, козирки, зимни градини, душ кабини, цветни прегради и други.

  • Нашите поликарбонатни плоскости, които може да намерите в склада ни в Пловдив, са с огромна издръжливост срещу натиск, удари, метеорологично и механично въздействие. Поликарбонатът не се променя от неблагоприятните атмосферни условия, благодарение на неговото специално UV защитно покритие. Качествената поликарбонатна плоскост не се влияе от променящата се външна среда дори в границите на температурна амплитуда от -40 до +120 градуса по Целзий.
  • Топлопроводимостта на материята е от изключително значение при употребата на поликарбонатен материал за оформяне на остъкление за разнородни по вид сгради. Точно това свойство благоприятства за достигане на максимални топлоизолационно възможности и подобряване на сградната енергийна ефективност. Затвореният въздух между отделните листове от клетъчния поликарбонат, които се използват за изработката на плоскостта, оформя много ефикасна топлоизолация. Поликарбонат с размери едва 4 мм изолира два пъти по-добре, сравнен със стандартното остъкляване. Чрез тази изолация се спестява 30% от енергията.
  • Еластичността на поликарбонатните плоскости, които продаваме в склада ни в София, превръща поликарбоната в перфектното решение за покриване на места с нестандартен или авангарден стил . Заради своите гъвкави нишки листът поликарбонат на разумна цена се огъва лесно без натиск, независимо дали не е третиран със затопляне. Монтажът в нормално състояние не уврежда целостта на поликарбонатната повърхност.
  • Ефикасните плоскости от поликарбонат са напълно пожароустойчиви. Те дори играят като преграда при избухване на пожар. Тяхното нарушаване при висока температура не застрашава човешкия живот по никакъв начин. Благодарение на своя състав при горене материалът не отделя токсични изпарения в сравнение с други пластмасови примеси. Поликарбонатът е природосъобразен и екологичен.
  • Поликарбонатните плоскости се предлагат с различни размери и на изгодни цени, но всеки модел се отличава с дълготраен експлоатационен живот, неизменчивост на материала за много дълго време. Клетъчният поликарбонат има гаранция за качество, варираща между 10 - 12 години.
  • Качественият поликарбонатен лист не познава цветови граници, затова клиентът има свободата за реализацията на разнообразни архитектурни и интериорни проекти. Поликарбонатът е особено подходящ за създаване на преграда в офис пространства, търговски площи, балкони, домове. Плоскостите се монтират лесно и бързо, за да може за много кратко време всяка идея да стане реалност.

Употреба на поликарбонатни плоскости на супер цени

поликарбонатни плоскости цени в София и ПловдивПоръчайте още сега поликарбонат с различни размери! Този материал намира своята употреба на много места, като част от тях споменахме и по-нагоре. Но също така поликарбонатът е полезен за хранително-вкусовата промишленост, където се изисква отлично ниво на хигиена.

Благодарение на своята гладка повърхност поликарбонатът се почиства лесно и дезинфекцира без проблем дори със силни препарати. Това е и причината предлаганите от нас поликарбонатни плоскости да бъдат включвани и в строителството на консервни фабрики и предприятия за месопреработване.

Плоскостите от поликарбонат могат да бъдат рециклирани и обработвани, така един материал може да бъде преработен и използван многократно. Избирайки листо поликарбонат като суровина за вашия обект, вие ще опазите природата от допълнително замърсяване. Трябва да се грижим за околната среда и нейната чистота, а ползването на подобни рециклируеми материали е една малка стъпка в тази посока.

Типове плоскости от поликарбонат

Многостепенните или наричани още камерни поликарбонатни плоскости са най-харесваните в България такива продукти. Предлаганият от нас поликарбонат е с размери от 4, 6, 8, 10, 16, 20, 25 и 32 мм на достъпна цена и се предлага в разнообразни вариации на количеството камери в отделните плоскости.

На практика този тип листове не се чупят, едновременно с това притежават огромна лекота, водеща до намалена тежина на конструкцията и парични разходи за нейното изграждане.

Плоскостите поликарбонат имат добра слънчева пропускливост, но само на полезните лъчи, и неутрализират напълно всички вредни ултравиолетови лъчи. Изделието е устойчиво на натиск, положителни и отрицателни температури, амортизация, на силни препарати. При поръчка ще се възползвате от 10 години гаранция.

Плътната поликарбонатна плоскост прилича на стъклено изделие. Макар тази илюзия да е създадена във видимата част, то устойчивостта на поликарбоната е много по-висока, нечуплива. Напълно прозрачен, издръжливи на удар, големи температурни амплитуди, амортизация, поликарбонатът е достатъчно харесван в автомобилостроенето, проектирането на самолети и машини. Нашият плътен поликарбонат е подходящ за гъвкави, предлагащи добра видимост и изолация, навеси и козирки.

Как да монтирате поликарбонатнa плоскост без значение от размера

поликарбонатни плоскости и поликарбонатТърсите поликарбонатни решения и услуги по монтаж - БГ ПЛАСТ 1 ЕООД е правилният избор! Стандартните размери на плоскостите от поликарбонат е ширина 2,10м и дължина 6м.

Класическите размери на поликарбонатните листове са 2,10 м в широчина и 6 м в дължината. Преди да поръчате плоскости от поликарбонат от склада ни в София  или Пловдив, проверете каква ще е големината на носещата основа, на подпорите, от каква суровина ще бъде изработена носещата конструкция - дърво, метал, други. Тази информация е от съществено значение за избор на нужната дебелина на поликарбонатния лист.

За да можете да свържете отделните плоскости, е необходимо да ползвате качествени профили от алуминий от типа - Н-образен профил и специален силикон. За завършек на поликарбоната се поставят U-образен алуминиев профил.

При нас може да намерите всякакви типове индустриални алуминиеви профили, подхождащи идеално на материала поликарбонат, които предлагаме в склада ни в София. В случай че се спрете на плоскости с по-голяма дебелина, ще се възползвате от по-голямото разстояние между основата.

Това ще доведе до по-голяма изолационна способност и по-евтина конструкция. Обърнете поликарбонатните листове откъм слънцето, защото те имат добра слънчева пропускливост, единственото на полезните лъчи и неутрализират вредните.

Предлаганият от нас поликарбонат се продава на цена за м2, за да е по-лесно изчисляването разходите по закупуване на поликарбонат. Всеки лист има защитен слой, който не трябва да се премахва при монтажа, докато не сте фиксирали разположението на плоскостите.

При поставянето и фиксирането на самите поликарбонатни плоскости е задължително поликарбонатните камери да са по посока на наклона на повърхността. Така ще се осигури безопасно отичане на влагата, която се образува периодично в материала. Поради свойството на поликарбоната да разширява или стеснява, препоръчваме да поставите и термо фуги.

Имайте предвид, че листовете с големите 4 мм се препоръчват за поставяне във вътрешни пространства. Без значение тяхната UV протекция, поликарбонатните плоскости са леки и издържат дори на най-тежката снежна покривка.

Нашият екип се грижи за безопасността и целостта на всеки един продукт, включително плоскостите от поликарбонат. Всеки лист е покрит със защитно фолио, съхранява се и транспортира според световните стандарти, за да може клиентът да получи най-високо качество изделие от поликарбонат. Плоскостите не се поставят директно на пода, за да не бъдат наранени от остри материали.

Защо да поръчате от БГ ПЛАСТ 1 ЕООД?

В случай че имате нужда да разберете допълнителна информация за плюсовете на поликарбонатните плоскости, цената на поликарбоната, алуминиевите профили, необходими за монтажа или самото монтиране - ние сме на среща за съдействие и насоки.

Винаги ще помогнем на клиентите си да подберат правилния поликарбонат за своя проект и отделните елементи и аксесоари, които са задължителни при монтажа. Очакваме ви онлайн или в нашите складове на фирма БГ ПЛАСТ 1 ЕООД в София и Пловдив.