Алуминиев П образен профил

Код на продукта: alppr
Наличност Неналичен
Виж информация за алуминия като материал тук Алуминият следва само стоманата в списъка на най-използваните метали и обикновено се използва за направата на профили. Алуминиевите профили са метални елементи, които са се оформили в специфична форма, като например "Т", "П" или "Л". Нашият п-образен профил има две страни с еднакъв размер, свързани...
Възможни варианти
Цена 29.80 лв.

Виж информация за алуминия като материал тук

Алуминият следва само стоманата в списъка на най-използваните метали и обикновено се използва за направата на профили. Алуминиевите профили  са метални елементи, които са се оформили в специфична форма, като например "Т", "П" или "Л".

Нашият п-образен профил има две страни с еднакъв размер, свързани в долната част на канала. Прилича на С-образен, но страните на този вид алуминиев профил са по-къси от ширината на дъното на канала.

Алуминиевият П профил се използва в почти всички индустрии и е отличен материал за значителен брой приложения, включително защитни ръбове, капаци, парапети, джанти, рамки на прозорци и врати, облицовка, фасада, скоби, коловози, пързалки, скоби и други.

Елементът п образен алуминиев профил включва най-често използваната алуминиева сплав 6061, което го прави търсен заради своята здравина, топлинна обработка, обработваемост, заваряемост и добри характеристики на довършителни работи. Фактът, че е подходящ за приложения за анодиране, само разширява дългия списък от функции, които правят п образен профил от алуминий универсален избор при използваните материали в промишлеността и у дома.

Една от сплавите - 6061-T6, използвана в алуминиев п профил, отговаря на изискванията на тежкотоварни конструкции като камиони и морски компоненти, железопътни вагони, мебели, арматура на цистерни, общи конструкции и приложения с високо налягане, телени продукти и в тръбопроводи. Алуминиеви п образни профили предлагат предимството на ниското тегло, но същевременно осигуряват силна структурна опора.

В допълнение към нашия богат избор от алуминиеви продукти за канали, тръби, профили, первази и други аксесоари, ние, от БГ ПЛАСТ 1 ЕООД, предлагаме и широка гама от фасадни решения от керамика, продукти от поликарбонат и прочие. Нашият екип е един от най-добрите в предлагането на алуминиеви профили, затова при нас може да намерите стандартни и персонализирани форми с разнообразни размери и диаметри, избор на сплави и видове профили.

Използвайки най-новите технологии в проектирането и производството на алуминиевия профил, нашият колектив от инженери и металурзи е готов да ви помогне с персонализирани решения, които да отговарят на всички ваши уникални изисквания за приложение.

Защо да ползвате п образен алуминиев профил във вашия проект?

Физически, химически и механично алуминият е метален елемент, който прилича на стомана, месинг, мед, цинк, олово или титан. Алуминият притежава свойствата да се разтопи, да бъдат правени с него отливки, форми и обработки по сходен метод на изброените метали и е добър проводник на електрически токове. Обикновено редовно се ползва еднаква техника и начини за обработка като при стоманата.

Лекото тегло на п профил на достъпна цена

Металът алуминий притежава изключителна лекота, има характерна тежест от 2,7 g / cm3, приблизително една трета от стоманеното тегло. Тази лекота редуцира производствените разходи на п образен профил. Заради тези преимущества, алуминият се присъства в конструкцията на превозни средства понижава мъртвото тегло и консумирана енергия, отделно с това повишава товароносимостта. Това свойство също неутрализира шума и увеличава нивото на удобство.

Адаптивните възможности на гъвкавия п образен профил от алуминий

Здравината му е възможно да бъде приспособена към нужните области на употреба чрез смяната на съдържанието на включените сплави. Сплав от алуминий, манган и магнезий е оптимален вариант, съчетаваш сила и гъвкавост, докато сплав от алуминий, магнезий и силиций  е идеална за алуминиеви листове.

Устойчивостта на корозия, която алуминиевите п образни профили гарантират

Алуминият, по същия начин и продуктът п профил, натурално генерира тънка протекция от оксид, която защитава метала от последващ контакт с външните неблагоприятни влияния. Тази възможност е доста полезна за употреба, когато алуминият п образен профил е изложен на условия за корозия, например, в кухненски мебели и в лекотоварни и тежкотоварни автомобили.

Възможностите за лесна преработка

Нашият п образен алуминиев профил е 100% рециклируем, а рециклираният алуминий е идентичен с първичния метал. По тази причина алуминият е изключително рентабилен за производство на всякакви видове елементи и аксесоари. Последващото претопяване на алуминий се нуждае малко енергия: само около 5% от енергията, използвана за произвеждане на първоначалния материал, е необходима в рециклиращия процес.

Издръжливостта на ниски температури, непромокаемост и липса на миризма

В сравнение с метала стомана, който много бързо се чупи при понижаване на температурите, п профил алуминиев показва повишена устойчивост на влиянието на ниските температури. Дори алуминиева ламарина с дебелина само 0,007 мм е трайна и напълно непромокаема.

Също така металът не съдържа токсини и няма миризма, затова се превръща в перфектна опаковка на деликатни стоки като храни или фармацевтични изделия. Самата идея, че преработеният метал има свойства да се ползва отново, редуцира въглеродните негативни последствия дори в хранително-вкусовата промишленост.

Безрискова употреба

Алуминият не предизвиква искри, когато влиза в контакт със себе си или с цветни метали. Допълнително и ценно качество на метала алуминий, което се предава и на п образни профили, е отличното звукопоглъщане и удароустойчивост. Затова този материал и аксесоари, произведени от него, се ползват  и се използва за изграждане на тавани, автомобилни брони и така нататък.

Качествени и издръжливи п образни профили на изгодна цена от БГ ПЛАСТ 1 ЕООД

След като вече сте запознали с част от предимствата на п профила от алуминий, може сами да се уверите в тях, като поръчате подходящия размер и брой за вашите нужди.

Консултантите от екипа с най-голямо желание ще ви отговорят на конкретно запитване и ще ви предоставят допълните информация за алуминиеви п образни профили, както и за другите ни продукти и аксесоари. С нашето съдействие ще превърнете своя проект в реалност.

Характеристики
Дължина 6 m.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър