Конзоли

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

Става ли въпрос за конзоли, които се използват в строителния сектор – можем да дадем следното определение: греди, плочи или конструкции, закрепени неподвижно (запънати) само в единия си край, а другият е свободен. Всички строителни конзоли предават напречното натоварване, предизвиквайки в опората въртящ момент и сила на срязване. Те са статически определими конструкции.

В строителството, конзоли се използват широко за реализирането на проекти, свързани с балкони, кули, комини и други.

Конзоли от БГ ПЛАСТ 1 ЕООД – получавате разнообразие и качество на изгодни цени

конзоли на ниски цениИмайки предвид продуктовите характеристики на нашите конзоли, сме решили да ги разположим в категорията ни „Алуминий“, където компания им правят още алуминиевите ламарини, профили и первази, F профил за композитен панел, H профил за композитен панел, T профил.

При избора на конзоли от БГ пласт Вие имате възможност да изберете най-подходящите за Вас конзоли, съобразявайки се с различните видове на тези конзоли. При нас можете да се сдобиете с конзоли в следните размери:

  • 40 и 75 / 80 mm.
  • 100, 125, 150, 180, 210, 240, 270 / 90 mm.
  • 40, 75, 100, 125, 150, 210, 240, 270 / 160 mm.

И още: снаждаща шина, единична подложка 45 mm. на 75 mm., единична подложка 100 mm. на 270 mm., двойна подложка 100 mm. на 75 mm.

В зависимост от вида и размера на предлаганите от нас конзоли, сумата им варира. Имате опцията да изберете и количеството конзоли, което Ви е необходимо. Но каквото и да изберете от нашето продуктово многообразие, независимо дали говорим за конзоли или нещо друго, Вие получавате безупречно качество на изгодни цени – доказват го и сертификатите за качество на нашите конзоли, които можете да видите и изтеглите от сайта ни.

Разполагаме с необходимите сертификати за качество и за останалите ни продукти. В допълнение, ние от БГ Пласт определяме свързани продукти с предлаганите от нас конзоли, които в случая са вече посочените профили – F профил за композитен панел, H профил за композитен панел и T профил, както и екстериорните ни алуминиеви композитни панели.