Фиброцимент и фиброциментови плоскости

Hekimboard
Фиберциментови плоскости
Silbonit
Фиберцимент

Благодарение на бързоразвиващите се технологии и открития, иновациите излизат постоянно на пазара. Тази промяна не подминава и строителството, където непрестанно се търсят точно такива новости, позволяващи качествен строеж, икономия на разходите и устойчивост на сградата срещу всякакви външни влияния.

Един такъв строителен материал е фиброциментът и производните от него фиброциментови плоскости. Още в началото на 20 век Хаштек, австриец по произход, измисля производствената технология на този материал.

Методът за производство на фиберцимент се подобрява през 1990 година, за да се постави началото на производството и на плочи от фиброцимент на достъпни цени. Тези фиброцимент плоскости по същността си са плочи от примес на цимент с целулозни фибри, които придават по-голяма здравина на сместа.

На пазара има огромни вариации на релеф на самите фиброциментни плоскости - гладки, имитиращи дърво, наподобяващи камъни, гнайс, тухли и прочие.

Фиброцемент плоскостите са природосъобразен строителен материал

фиброциментФиброциментът се смята, че има щадящ към природата състав, защото няма в съдържанието си зловредни вещества, които да влияят негативно на здравословното състояние на човешкия организъм и чистота на природата. Няма азбест. Дори след години няма отделяне на отровни газове. Материалът е дълготраен и здрав.

За да бъдат максимално издръжливи и на доста неблагоприятни условия, добрите фиброцимент панели се обработват при много висока температура за печене. Друг плюс на фиброцимента е, че не се подава на влиянието на ултравиолетовите лъчи, издържа на влага и вода.

Не се подава под натиска на екстремни атмосферни условия, рязка температурна амплитуда, вода, а в същото време образува топлоизолационен и звукоизолационен слой. Заради тези свойства е перфектното решение за изграждане на фасада от фиброцимент.

Ефективни, иновативни и модерни плочи от фиброцимент на достъпни цени

С увереност може да кажем, че нашите плочи от фиброцимент на достъпни цени се нареждат сред иновациите в областта на строителните материали. Те са ефективни и модерни, идеален вариант за поставяне на нов строеж или обновяване на стара сграда. Благодарение на качествата си фиброциментът се превръща в предпочитан материал в строителството.

Ролята на фиберцимента в строителния бранш

фиброциментови плоскости ценаФиброциментови панели се прилагат основно в строителните процеси. Тази така важна и ключова ниша изисква наистина надеждни материали и иновативни партньори, които предоставят качествени, ефективни и икономични строителни продукти.

Екипът на БГ Пласт е с дългогодишен опит и висока квалификация, заради нашите знания и компетенции, винаги може да ни се доверите в сътрудничество в областта на рекламата и строителството. Ние сме търговец на едро, предлагащ най-разнообразни леко строителни материали, сред които и фиброцемент панели, фасадни материали, алуминиеви листи, первази, и прочие.

В нашето портфолио имате възможност да намерите както плочи от фиброцимент на страхотни цени, така и доста други полезни материали и услуги.

Висококачествените фиброциментови плоскости устояват на всякакви външни влияния и атмосферни условия

Нашите решения за изграждане на фасада от фиброцимент включват различни разновидности на продукти от доказаните производители - Hekimboard и Silbonit, чиито предложения може да видите в каталога на всяка компания.

В случай че търсите здрав и устойчив материал, който едновременно с това е природосъобразен, не съдържа лоши елементи, увреждащи човешкото здраве, то фиброциментът е това, от което имате нужда.

Защо да се доверите на БГ Пласт?

фасада от фиброцимент ценаНие, от компания БГ Пласт, сме ръководени от идеята винаги да сме полезни на клиентите и да предлагаме качествени стоки на добри цени. Такава е ситуацията и с нашите плочи от фиброцимент, чиито цени са изцяло конкурентни на пазарните.

Може да разчитате постоянно на нас за съвети, насоки за избор на материали, помощ при изготвяне на индивидуални проекти. Богатият ни асортимент позволява гъвкавост и възможност за предлагане на всякакви продукти, например  като фиберцимент.

В нашия онлайн магазин имате достъп до различни каталози и производители, които са водещи в своята продуктова област. Продуктовото многообразие е представено от много визуални елементи и подробна продуктова информация. Не забравяйте, че при нас може да намерите пълен набор от строителните стоки, а не само фиброциментови плоскости.

Вярваме, че може да бъдем наистина полезни в областта на строителството и рекламата, така че не се колебайте да ни потърсете за съдействие. Нашите консултанти с удоволствие ще ви помогнат с всяко едно запитване или изискване. Освен продуктите, които продаваме, може да се възползвате и от редица услуги при нас.

Бърза връзка и съдействие от нас

Не на последно място, нашият професионален екип е експерт в строителните иновации и наблюдава внимателно всички нови тенденции, за да е в крак с модата и разбира се, да е от максимална помощ на всеки един клиент. От нашия опит знаем, че работата с професионалисти във всяка област е ключова стъпка към успеха на начинанието.

Тъй като се ръководим от тази максима, ние, от БГ ПЛАСТ, залагаме на отличното качество и високия професионализъм при избор на доставчици, съхранение на стока и обслужване на клиентите. Без значение дали предлагаме фасада от фиброцимент, алуминиеви профили, HPL плоскости, качеството е без компромис.

Използвайте нашите контакти в сайта, за да се свържете бързо и лесно с нашите консултанти, които да ви помогнат в избирането на най-подходящите и добрите материали.