Фиброцимент

Hekimboard
Фиберциментови плоскости 1
Silbonit
Фиберциментови плоскости 2

Успоредно с развитието на класическите технологии и материали ,в строителния сектор успешно навлязоха и нови технологии и материали.Един от материалите,които ускоряват процеса,повишават качеството и намаляват себестойността на крайния продукт са фиберциментовите плоскости.

В началото на ХХ век австриецът Хатшек разработва метод за производство на този продукт.

От 1990 година по тази усъвършенствувана технология започва производството на Фиберциментовите плоскости,които представляват циментови плоскости от цимент,подсилени с фибри от целулоза.

Произвеждат се с различна повърхност, гладки, с имитация и релеф на дърво, на естествен камък, с имитация на гнайс, редени тухли и др. 

Фиберциментовите плоскости са щадящи природата материали

Фиберцимента е екологичен материал, не съдържа никакви вредни примеси и съставки за човешкото здраве и еко чистота. Не съдържа асбест.С времето не отделя никакви вредни газове. Няма ограничение в дълготрайността на материала.

По време на производство плоскостите се подлагат на висони температурен натиск,затова са издръжливи на най-негативни условия.

Не се влияе от UV лъчи. Фиберциментовите плоскости не се влияят от влага и вода. Не се влияят от лоши климатични условия,температурните разширения са много по-малки от подобни други материали. В никакъв случай не пропуска вода,могат да се ползуват на фасади с такива пробеми. Има топло и звукоизолационни качества. 

Фиберциментовите панели не се влияят от влага и вода

Не се влияят от лоши климатични условия, температурните разширения са много по-малки от подобни други материали.

В никакъв случай не пропуска вода, могат да се ползуват на фасади с такива пробеми.

Има топло и звуко-изолационни качества.ФИБЕРЦИМЕНТОВИ ПЛОСКОСТИ ОТ БГ ПЛАСТ – ПОЛУЧАВАТЕ НАЙ-ДОБРОТО


ФИБЕРЦИМЕНТОВИ ПЛОСКОСТИ – ЕФЕКТИВНИ, МОДЕРНИ И ИНОВАТИВНИ

Преди да Ви разкажем за себе си и всички продукти, и услуги, които можете да намерите при нас, държим да Ви запознаем с едно иновативно фасадно решение, чиято полезност в строителните дейности става все по-осезаема, а именно –фиберциментови плоскости.

Живеем в изключително динамичен и бързоразвиващ се свят, независимо дали става въпрос за строителство и фиберциментови плоскости, както в този случай, или за нещо съвсем различно. Новите технологии вече са неизменна част от нашето ежедневие, иновациите в различните области се приемат за нещо съвсем нормално.

Фиберциментови плоскости 3
Фиберциментови плоскости - на достъпни цени
Затова не е никак изненадващо, че успоредно с развитието на класическите технологии и материали, в строителния сектор успешно навлязоха и нови технологии, и материали – като фасадното решение с фиберциментови плоскости. Материалът фиброцимент ускорява процеса, повишава качеството и намаляват себестойността на крайния продукт.

В началото на ХХ век австриецът Хатшек разработва метод за производство на фиброцимент. От 1990 година по тази усъвършенствана технология започва производството на фиберциментови плоскости, които представляват циментови плоскости, подсилени с фибри от целулоза.

Фиберциментовите плоскости се произвеждат с различна повърхност, гладъки, с имитация и релеф на дърво, на естествен камък, с имитация на гнайс, редени тухли и др. Фиберциментовите плоскости са щадящи природата материали.


ФИБЕРЦИМЕНТОВИ ПЛОСКОСТИ И ВИЗИТКАТА НА БГ ПЛАСТ

Фиберциментови плоскости се използват масово в строителството.Това е една строго специфична област, в която е изключително важно да има добри професионалисти, готови да бъдат надеждни партньори в най-различни търговски операции и проекти.

БГ Пласт притежаваме опитен и висококвалифициран екип, който е готов да бъде надежден партньор, когато става въпрос за реклама и строителство. Нашата компания е търговец на едро с много и най-различни лекостроителни материали, включително и фиберциментови плоскости, други фасадни решения, алуминиеви ламарини, первази, и много други.

Това значи, че при нас можете да намерите не само фиберциментови плоскости – напротив, нашите фиберциментови плоскости са само една малка част от продуктите и услугите, които можем да Ви предложим. За Вас чрез БГ Пласт, освен фиберциментови плоскости, са лесно достъпни още:

  • Поликарбонат и поликарбонатни плоскости
  • плътен, структурен, композитен и релефен поликарбонат
  • плексиглас
  • PVC листове и полипропиленови листи
  • подпрозоречни первази за външна и вътрешна употреба
  • алуминиеви композитни панели и термопанели
  • кант за букви
  • ПВЦ профил за осветени кутии
  • алуминиев профил за кутии и букви
  • материали за реклама и други


ФИБЕРЦИМЕНТОВИ ПЛОСКОСТИ ОТ БГ ПЛАСТ – КАЧЕСТВО, КОЕТО ИЗДЪРЖА ДОРИ И НАЙ-НЕГАТИВНИТЕ УСЛОВИЯ

Фиберциментови плоскости 4
Фиберциментови плоскости - купете от нас!
Нашите фиберциментови плоскости са част от фасадните решения, които можем да Ви предложим (алуминиеви композитни панели, керамика, HPL плоскости). Имате опцията да изберете между Hekimboard и Silbonit, като разгледате специалните ни каталози.

Ако търсите нещо в строителния сектор, което не съдържа никакви вредни примеси и съставки за човешкото здраве и еко чистотата, изберете фиберциментови плоскости – материалът фиброцимент не съдържа асбест. С времето не отделя никакви вредни газове. Няма ограничение в дълготрайността на фиберциментовите плоскости.

По време на производство фиберциментовите плоскости се подлагат на висок температурен натиск, затова са издръжливи на най-негативните условия.

Нашите фиберциментови плоскости не се влияе от UV лъчи. Фиберциментовите плоскости не се влияят от влага и вода. Не се влияят от лоши климатични условия, температурните разширения са много по-малки от подобни други материали. В никакъв случай не пропускат вода, могат да се ползват на фасади с такива проблеми. Фиберциментовите плоскости имат топло и звукоизолационни качества, като не се влияе от влага и вода.

Независимо дали ще изберете нашите фиберциментови плоскости, друг наш продукт от алуминий, различен от фиберциментови плоскости (алуминиеви ламарини и алуминиеви первази), или някое фасадно решение, например, Вие ще получите изключително качество на невероятно изгодни цени.

Защото ние сме БГ Пласт 1!


ФИБЕРЦИМЕНТОВИ ПЛОСКОСТИ – ОЩЕ ОТ НАС: КАТАЛОГ, ПАРТНЬОРИ И УСЛУГИ

Доверете се на БГ Пласт, за да получите най-ефикасните фиберциментови плоскости и други продукти, и услуги на възможно най-изгодните цени! Нашият професионален екип винаги е на разположение и ще се съобрази с конкретните Ви предпочитания и изисквания, независимо дали става въпрос за фиберциментови плоскости или за нещо друго, различно от тях.

Фиберциментови плоскости 5
Фиберциментови плоскости - възползвай се сега!
На сайта ни винаги можете да разгледате нашия общ каталог – в него ще се запознаете и визуално с цялото продуктово многообразие, което предлагаме, на възможно най-изгодните цени и с възможно най-доброто качество. Защото нашите фиберциментови плоскости, както вече имахме възможността да обясним, е само една малка част от всичко онова, което БГ Пласт можем да Ви предложим.

Подчертаваме пак, че голямата ни цел е да бъдем надежден партньор в рекламата и строителството. Всеки ден се опитваме да правим именно това – в подкрепа на думите ни можете да разгледате отново на нашия сайт и партньорите ни, с които имаме пълноценни професионални отношения.

Услугите, които извършваме, съобразно предлаганите от нас продукти, включително и фиберциментови плоскости, са нещо, на което също трябва да обърнете внимание и от което можете да се възползвате.


ФИБЕРЦИМЕНТОВИ ПЛОСКОСТИ – НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС

Отново напомняме – в съвременните строителни дейности, в които неминуемо се използват фиберциментови плоскости, е важно да можете да се доверите на опитни и висококвалифицирани професионалисти, които в никакъв случай няма да Ви разочароват.

БГ ПЛАСТ сме именно такива професионалисти – сериозни партньори в нашия сектор. Богатото разнообразие от качествени продукти на супер изгодни цени, желанието ни да се учим и прекрасното обслужване са онези причини, заради които трябва да изберете нашите продукти. Няма значение дали става въпрос за фиберциментови плоскости, композитен поликарбонат, релефен поликарбонат или нещо друго.

Свържете се с нас – останалото ще реализираме по възможно най-ефикасния начин, гарантиращ дългосрочни положителни резултати и отговарящ на Вашите конкретни изисквания и предпочитания. Можете да ни намерите и във фейсбук – няма да се изненадаме, ако именно там откриете най-подходящите за Вас фиберциментови плоскости – фиберциментови плоскости, на който можете да се доверите безусловно. Фиберциментови плоскости, които няма да Ви подведе.

Изберете БГ Пласт, доверете се на нашите фиберциментови плоскости! Така със сигурност получавате най-доброто!ФИБЕРЦИМЕНТОВИ ПЛОСКОСТИ ОТ БГ ПЛАСТ – ПОЛУЧАВАТЕ НАЙ-ДОБРОТО
ФИБЕРЦИМЕНТОВИ ПЛОСКОСТИ – ЕФЕКТИВНИ, МОДЕРНИ И ИНОВАТИВНИ
ФИБЕРЦИМЕНТОВИ ПЛОСКОСТИ И ВИЗИТКАТА НА БГ ПЛАСТ
ФИБЕРЦИМЕНТОВИ ПЛОСКОСТИ ОТ БГ ПЛАСТ – КАЧЕСТВО, КОЕТО ИЗДЪРЖА ДОРИ И НАЙ-НЕГАТИВНИТЕ УСЛОВИЯ
ФИБЕРЦИМЕНТОВИ ПЛОСКОСТИ – ОЩЕ ОТ НАС: КАТАЛОГ, ПАРТНЬОРИ И УСЛУГИ
ФИБЕРЦИМЕНТОВИ ПЛОСКОСТИ – НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС
Фиброцимент, Фасадни, решения