Профили за фотоволтаици и соларни панели

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

Слънцето изпраща голямо количество енергия и топлина към земята. Можете да събирате тази енергия със слънчеви панели и след това да я преобразувате в електричество. Слънчевата енергия е свободно достъпна и благодарение на напредъка на технологиите, днес можем да я оползотворим ефективно и да намалим замърсяването на околната среда.

Слънчевите панели са изградени от слънчеви клетки, които имат стъклен слой в предната си част и защитна повърхност в задната част. Те са изработени от материал, който провежда електричество единствено когато светлината пада върху него. Когато слънцето грее, се създава електрически ток между положителния заряд в горната част на клетката и отрицателния под нея. Това се нарича постоянен ток.

След това този ток се преобразува в променлив ток с помощта на инвертор. Това е същият вид ток, който идва от контакта. След това инверторът изпраща електричество към електрическата мрежа. Инверторът записва и общия добив на соларните панели.

Освен че слънчевата енергия е безплатна, а цените на тока непрекъснато се увеличават, при нейното използване почти не се отделят вредни за околната среда вещества като СО2. Ето защо тази енергия е устойчива, екологична и достъпна за всички.

За да се възползвате от десетките предимства на слънчевата енергия, ви предлагаме богато разнообразие от профили за фотоволтаици. А за да използвате дълго време вашата фотоволтаична система, е важно всички елементи от нея да бъдат с високо качество и да са устойчиви на корозия. Тяхната цел е да гарантират стабилно закрепване на вашите соларни панели през целия им експлоатационен живот.

Фотоволтаичната система е изложена на всякакви атмосферни условия: жарко слънце, проливен дъжд, бури, резки промени в температурите и влажността. Всички те поставят на изпитание устойчивостта й, а нейният експлоатационен живот следва да бъде дълъг – 20/25 години. И това зависи не само от качеството на фотоволтаичния панел, но и от това на вашите профили за фотоволтаици.

Защо нашите алуминиеви профили за фотоволтаични панели са най-добрият избор?

Алуминият е отличен материал за изработването на профили за фотоволтаични системи и соларни панели заради своята здравина, устойчивост на корозия, ниско тегло, издръжливост, гъвкавост и екологичност. Нашите алуминиеви профили за фотоволтаици могат дори да подобрят ефективността на слънчевите клетки, благодарение на отразяващите си свойства. Десетките им предимства ще откриете по време на дългогодишната им употреба.

Един алуминиев профил за фотоволтаични панели или профил за соларни панели е лек, устойчив, здрав и надежден. Той също така може да устои на силен вятър и тежък сняг. Използването на монтажни профили за фотоволтаични системи от алуминий осигурява изключителна производителност и стойност в края на експлоатационния живот няколко пъти по-висока от стоманената система.

За една добра фотоволтаична система ви препоръчваме да използвате алуминиеви профили, за да се възползвате от устойчивостта им към корозия, от ниските им разходи за поддръжка и лекото тегло. В допълнение към отличните им характеристики, добавяме и достъпната цена. При нас ще намерите най-добрите за профили за фотоволтаици цени.

Каква е разликата между соларните панели и фотоволтаиците?

Соларните панели и фотоволтаичните панели си приличат на пръв поглед, но също така и се различават значително. При първите системата ви осигурява топла вода, използвайки пряко слънчевата енергия. При втория тип системи се генерира прав ток от слънцето, който може да бъде съхраняван в батерии и използван според предпочитанията ви.

Видове профили за фотоволтаични панели

На пазара се предлагат различни видове профили за фотоволтаични панели. Разнообразните форми на напречното сечение на релсите при алуминиевите профили за фотоволтаици ви позволяват лесен монтаж. Свързващите елементи могат лесно да бъдат прибрани в специални жлебове, без да се налага да пробивате.

Ние ви предлагаме най-добрите и ефективни профили за монтаж на соларни панели, които ви гарантират висока издръжливост, устойчивост, качество и достъпна цена.

Техническите данни на различните профили за фотоволтаични панели са различни. Ние предлагаме профили със стандартна дължина от 6 метра. Профилите за соларни панели са проектирани, така че да ви улеснят максимално при монтажа, независимо от повърхността. Закрепват се за фотоволтаичните панели с междинни и крайни планки.

  • Едноканален профил
  • Двуканален
  • Профил за фотоволтаични панели с пера.

Към всеки профил сме приложили точна схема, която ще ви ориентира лесно в желаните от вас размери. Ако имате въпроси, нашият екип с удоволствие ще ви съдейства, за да изберете точния алуминиев профил за фотоволтаични и соларни панели.

Защо да изберете алуминиеви профили за фотоволтаици от БГ Пласт 1 ЕООД?

Ние работим само с утвърдени и сигурни европейски доставчици, за да ви предложим най-изгодните за алуминиеви профили цени. При нас ще откриете богат избор от лекостроителни материали, первази, панели, материали за реклама и други.

Нашата цел е да ви осигурим високо качество и добри цени, така че да превърнете вашите проекти в рентабилни решения за цял живот. Разчитаме на опита на нашите дизайнери, техници и инженери, за да бъдем ваш доверен партньор. Добрата репутация се гради с години, затова наш приоритет винаги са били постоянните клиенти.

Разполагаме с мострени зали в София и Пловдив, където можете да разгледате продуктите ни. Благодарение на добрата комуникация и бързата ни реакция сме от водещите доставчици на алуминиеви профили за соларни панели онлайн.

Ние ви осигуряваме:

  • Безплатна консултация
  • Безплатно рязане
  • Безплатен транспорт за големи поръчки.

Независимо дали търсите алуминиеви ламарини, алуминиеви профили, профили за фотоволтаици или алуминиеви первази, при нас ще откриете устойчиви решения за години напред.

Важно е да изградите качествена конструкция за вашата соларна или фотоволтаична система, като за целта е препоръчително да използвате най-качествените компоненти от нея. Отново ви обръщаме внимание, че вашите фотоволтаични панели ще бъдат изложени на капризите на времето. Дори най-дребната повреда по конструкцията може да ви струва скъпо.

Ние знаем това и ви предлагаме крепежни елементи, аксесоари и консумативи с гаранция за качество. Не правете компромиси в това отношение. Изберете БГ Пласт 1 ЕООД, защото с нас инвестирате в бъдещето.

Които и продукти да изберете от богатия ни продуктов каталог, ние ви гарантираме качество на високо ниво на най-добрите цени на пазара. Убедете се лично в това, поръчайте сега!