Алуминиев винкел L профил

Код на продукта: alprvi
Наличност Наличен
Виж информация за алуминия като материал тук Обща информация за алуминиевия винкел Алуминиевият ъгъл, наричан още l профил или винкел, е устойчив на корозия и лек, което го прави подходящ за цял куп приложения, от проекти тип "направи си сам" до прилагане в професионални направления като строителството. В БГ ПЛАСТ 1 ЕООД нашите алуминиеви екс...
Възможни варианти
Цена 0.00 лв.

Виж информация за алуминия като материал тук

Обща информация за алуминиевия винкел

Алуминиевият ъгъл, наричан още l профил или винкел, е устойчив на корозия и лек, което го прави подходящ за цял куп приложения, от проекти тип "направи си сам" до прилагане в професионални направления като строителството.

В БГ ПЛАСТ 1 ЕООД нашите алуминиеви екструзии от вида алуминиев винкел са екструдиран алуминиев продукт. Нашите алуминиеви продукти л профил се съхраняват и веднага се предлагат в различни сплави, темпери, размери, дебелини и дължини, с равни крака или неравномерни крака.

Екструзиите винкел имат висока устойчивост на корозия и са лесни за машинно рязане или заваряване. Качествените l профили имат високо съотношение на якост и тегло и са устойчиви на напуквания при натоварване и не са магнитни.

Употреба на продукта L профил

Има множество винкел размери, от които да изберете в нашия онлайн магазин или складовете в София и Пловдив. Така л профилът намира и своето приложение в доста области. Той е лек, има значителна здравина и гъвкавост, което го прави идеалния компонент за строителни проекти.

Алуминиевият винкел също се използва при изграждането на рамки и скоби, подпори в легла за ремаркета и камиони, кантове на масата и плотове, включително апликации за мебели, декоративни корнизи, тапицерии, алуминиеви ъглови предпазители, външни ъгли и конструкция на врати.

Нашите l профили се предлагат в различни анодизирани и механични облицовки и различни големини, не забравяйте да добавите естетически приятен елемент към всеки архитектурен или дизайнерски проект. Ниската цена на ефективния винкел е също толкова убедителен довод за включване на продукта в много проекти. Този тип профили са лесни за поддръжка, почистване и полиране, което ги прави дълготрайна и здрава добавка.

Предимства на винкелите

В БГ ПЛАСТ 1 ЕООД сме напълно наясно с изброените предимства на винкела, но те не са реално всички. Тук сме подготвили подробен списък с всички ползи от ползвате на л профил.

  • Плътността на алуминиевите профили от вида винкел е по-ниска от другите често използвани метални плътности, което води до леко тегло. Плътността на алуминия е само 2,70 g / cm3, т.е около 1/3 от тази на медта или желязото.
  • Качественият л профил има силна устойчивост на корозия, подлежи на топлинна и студена обработка.
  • На глобално ниво алуминият е с големи количества и може да се намери навсякъде по света.
  • Алуминиевият винкел има висока пластичност и свойства, които могат да бъдат легирани с много метални елементи, за да се получи качеството на леките сплави.
  • Отлична пластичност и възможности за отливки, която помага производствените процеси и опции за крайно оформяне на алуминия, като например в l профил. Показателите на повърхностната обработка също са много добри.
  • Заради стабилните химични свойства на метала алуминий, l профилите също са немагнитни, могат да бъдат рециклирани и използвани повторно, това са добри и рециклируеми метални материали за разлика от други метали.
  • Винкелът има малки еластични коефициенти и противоядрени излъчвания, не създава искра при сблъскване и триене, най-доброто решение за използване в автомобилната технология.
  • Няма метално замърсяване, няма отровни съставки, няма летливи метали в повърхностния оксиден слой.
  • Л профилът притежава добри топлинни свойства и електропроводимост, това е изключителна производителност при предаване на мощност на къси разстояния.
  • Алуминиевият l профил е често срещан метален материал в производството, който има широк спектър от приложения в авиацията, строителството, производството на кондензатори, авточасти и други индустрии.

Стандартни и персонализирани л профили

Нашият екип е производител и доставчик на продукти като винкел, П образни, Т образни профили и алуминиеви изделия. Разполагаме с голяма складова база както в София, така и в Пловдив. Предлагаме продукти по стандарт и по специални поръчки.

Ако в продуктовия ни каталог няма винкел, който да отговаря на вашите спецификации, нашите специалисти - инженери, ще ви помогнат да създадете и проектирате такъв, който да отговори на вашите нужди. Нашите персонализирани услуги за екструдиране ни позволяват да посрещнем почти всяко изискване от алуминиеви профили, което може да има наш клиент.

Повечето проекти ще изискват един или два вида алуминиев профил като винкел. Независимо какъв тип профили ви трябват, ние сме на среща. Обикновено за конструкционни приложения, където се изисква лек, но същевременно с висока якост материал, л профилът е точното решение.

Ние предлагаме експертно обслужване и бърза доставка

В БГ ПЛАСТ 1 ЕООД доволните клиенти са нашата страст. Ние непрекъснато се стремим да осигурим бързо, приятелско и полезно обслужване на клиентите. Ние предлагаме само най-висококачествени л профили.

Ниската цена на нашия винкел е ключово конкурентно предимство. Всяка поръчка е опакована професионално и се изпраща бързо до всяка точка на България. Обадете ни се днес или пазарувайте от нашия удобен и бърз уебсайт.

Характеристики
Дължина 6 m.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър