Перфорирана просечена ламарина

Перфорирана / просечена ламарина

Код на продукта: perfla
Наличност Out Of Stock
Перфорирана / просечена ламарина Приложение Поискай оферта Материалите като перфорирана ламарина, независимо от перфорацията, е устойчив, пропусклив, прозрачен: затова се използва в толкова много сектори: може да се използва за решаване на проблеми с филтриране, отделяне, ...
Възможни варианти
Цена 0.00 лв.

Перфорирана / просечена ламарина

Приложение

Перфорирана Ламарина
Просечена Ламарина
Перфорирана Ламарина Цена
Просечена Ламарина Цена
Надупчена Ламарина
Перфорирана Алуминиева Ламарина Цена
Перфорирана Алуминиева Ламарина


Материалите като перфорирана ламарина, независимо от перфорацията, е устойчив, пропусклив, прозрачен: затова се използва в толкова много сектори: може да се използва за решаване на проблеми с филтриране, отделяне, защита, звукоизолация, декорация, измиване и сушене, поради което се използва широко от химическата, хранителната, минната и автомобилната промишленост, както и от захарни рафинерии, кариери, циментови заводи, строителни площадки, дестилерии и т.н.

Специфики на качествената перфорирана ламарина

Размерите на листовете от просечена ламарина обикновено са: 1000 x 2000 мм, 1250 x 2500 мм, 1500 x 3000 мм, но ние също така правим специфични размери и формати по дизайн с разполагане на перфорация или прегъване според изискванията на клиента.

Най-често срещаните перфорирани материали са неръждаемата стомана, въглеродна стомана, цинкова плоча, високо устойчива стомана, полипропилен, монел, сплав, алуминий, мед, месинг, PVC, титан и други.

БГ ПЛАСТ 1 може да предостави сертификат за химичен анализ на своите материали.

Дебелините на перфорирана алуминиева ламарина могат да варират от 0,4 мм до 20 мм. Поради технически съображения дупката на перфорация е по-голяма от дебелината на листа, но ако е необходимо, можем да направим и дупки по-малки от дебелината.

Дупките могат да бъдат кръгли, квадратни, продълговати, дълбоко изтеглени, диамантена форма или друг вариант спрямо целите на проекта, в който ще се ползва просечената ламарина.

По технически причини, свързани с изграждането на матрици, разстоянието между перфораторите може да бъде двойно или тройно. В резултат на това при някои обработки чертежът на перфорацията е завършен едва след втория или понякога дори трети удар.

Същото важи и за края на перфорираната зона. В перфорирана плоча посоката на перфорация обикновено е подравнена с по-дългия ръб на листа. Обратната посока трябва да бъде изискана специално при заявка на поръчката.

Изглаждането на всяка просечена ламарина на достъпна цена също е включено в производствения процес, тъй като прави металните листове отново плоски и на местата, където са разположени дупките. В някои случаи можем да направим и дупки за закрепване, сгъвки, овали, ъгли за улесняване на по-нататъшната употреба на надупчена ламарина, при условие че са съгласувани при направата на офертата.

Предимства при употреба на просечена ламарина

  • естетическа визия на проекта

Просечена ламарина на изгодна цена предлага уникална, модерна и иновативна естетика, която придава завършек на всяка сграда. С почти безкрайни опции във форми за отвори, размери, геометрични шарки и налични облицовки, надупчената ламарина е перфектен материал за постигане на специфичен дизайн и творчески почерк.

Освен, че добавя интересен визуален елемент към екстериора на сградата, перфорираната алуминиева ламарина позволява на хората да се наслаждават на външен изглед, като същевременно поддържат известна степен на поверителност. Осигурявайки комфортно ниво на естествено осветление през деня, ефикасната надупчена ламарина намалява необходимото количество изкуствена светлина, като в същото време отклонява топлината.

  • гъвкавост

Материалите, които са перфорирани, са гъвкави. Перфорираната алуминиева ламарина се огъва и конфигурира към всеки дизайн, може да се използва като лек декоративен елемент или като структурен компонент в сградите.

Структурните предимства на просечената ламарина дават на архитектите и дизайнерите множество възможности за прилагане. Примерите за творчески приложения на перфорирани метали включват слънцезащитни продукти, които филтрират и контролират светлината; парапети, облицовка на стени и така нататък.

  • издръжливост

Перфорираният метал има структурна издръжливост, която много други материали нямат. Той може да издържа на тежки метеорологични условия, с възможност да контролира или изравнява налягането поради високото си съотношение сила / тегло. Перфорациите също намаляват общото тегло на алуминиевата перфорирана ламарина.

  • енергийна ефективност

Чрез балансиране на светлина и вентилация, надупчената ламарина може да позволи на архитектите да управляват натрупването на вътрешна топлина от слънцето. Чрез отклоняване на топлината се изисква по-малко употреба на енергия, осигурявайки по-постоянна вътрешна температура. Като екраниращ елемент, просечена ламарина на достъпна цена намалява необходимото количество осветление на закрито.

  • природосъобразност

Като най-добрият еко материал за проектиране и строителство, може би, се отличава перфорирана алуминиева ламарина. Тя минимизира изчерпването на ресурсите поради своята рециклируемост, намалява енергията при употреба, насърчава устойчивостта и провокира действие по отношение на иновативния и креативния дизайн.

Освен това, перфорациите намаляват количеството на използвания метал, което се изразява в намалено тегло и по-ниски разходи за транспортиране до строителната площадка.

Архитектите, дизайнерите, предприемачите и инженерите могат да се възползват от множеството екологични решения, в които предлаганата от нас просечена ламарина на разумна цена може да бъде приложена. Очакваме вашите запитвания още сега, за да придадем на вашия проект уникален завършек благодарение на точната перфорирана ламарина.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър