рифелова ламарина

Алуминиева рифелова ламарина

Код на продукта: lamrif
Наличност Наличен
Приложение Алуминиева рифелова ламарина – обща информация Преди да ви запознаем в подробности с нашия специален вид рифелова ламарина на изгодна цена, държим да ви разкажем накратко за същността на родовото понятие алуминиева ламарина. Алуминиевата ламарина е метал, който се хара...

Възможни варианти

Цена 0.00 лв.
Приложение
Рифелова Ламарина
Рифелова Ламарина Цена
Алуминиева Рифелова Ламарина
Релефна Ламарина
Рифелова Ламарина Алуминиева
Рифелова Алуминиева Ламарина Неръждаема
Рифелна Ламарина

Алуминиева рифелова ламарина – обща информация

рифелова алуминиева ламаринаПреди да ви запознаем в подробности с нашия специален вид рифелова ламарина на изгодна цена, държим да ви разкажем накратко за същността на родовото понятие алуминиева ламарина.

Алуминиевата ламарина е метал, който се характеризира със следните свойства: той се характеризира с лекота и устойчивост на корозия поради факта, че образува плътен повърхностен слой от оксиди.

Алуминият е немагнитен, нетоксичен и отразява светлината. Той е изключителен електрически и топлинен проводник. Това е лесен за обработка метал.

Алуминиевата ламарина е образувана в резултат от промишлен процес на алуминиеви сплави с различни компоненти по време на топла или студена обработка.

Като крайни продукти от тези химични процеси се получават тънки, плоски парчета, които могат да бъдат изрязани и огънати в различни форми, подходящи за съответната строителна дейност.

Рифелна ламарина от БГ ПЛАСТ 1 ЕООД – гаранция за качество

алуминиева рифелова ламаринаРифелова алуминиева ламарина се използва масово в автомобилостроенето, корабостроенето, самолетостроенето, хранителната индустрия и разбира се – строителството. Именно строителството е една област, в която е изключително важно да има добри професионалисти, готови да бъдат надеждни партньори в най-различни търговски операции и проекти.

БГ Пласт притежава опитен и висококвалифициран екип, който е готов да бъде надежден партньор, когато става въпрос за реклама и строителство. Нашата компания е търговец на едро с много и най-различни лекостроителни материали, включително и релефна ламарина, алуминиеви профили, первази и конзоли.

Доверете се на БГ Пласт, за да получите най-ефикасната рифелова неръждаема ламарина и други продукти, и услуги на възможно най-изгодните цени! Нашият професионален екип винаги е на разположение и ще се съобрази с конкретните ви предпочитания и изисквания.

Алуминиев рифел – изберете най-доброто

алуминиев рифелОтносно предлаганата от нас рифелова алуминиева ламарина – разполагаме със сертификатите за всички размери, които можете да намерите при нас.

Видовете рифелна ламарина на БГ Пласт 1 ЕООД се различават в зависимост от своята дебелина – всяка от тях вече е конкретизирана с размери. Възможностите са:

  • дебелина 1.2 mm. с размери 1000 mm. x 2000 mm. и 2500 mm. x 1250 mm.
  • дебелина 1.5 mm. със същите размери
  • дебелина 2 mm. със същите размери
  • дебелина 3 mm. със същите размери
  • дебелина 4 mm. с размери 1000 mm. x 2000 mm.
  • дебелина 5 mm. 1000 mm. x 2000 mm.

Всеки предлаган от нас вид алуминиева рифелова ламарина има различна цена в зависимост от своите размери. В сайта ни имате възможността да изберете както конкретен размер, така и количеството от този продукт, което желаете да получите.

Изберете най-подходящата за вас релефна ламарина от БГ Пласт, за да се чувствате напълно спокойни и сигурни в нейната ефикасност и широко приложение в строителството.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър

 Сертификати

 Изтегли сертификат от тук за размери 1.5x2000x1000 мм.

 Изтегли сертификат от тук за размери 1.5x2500x1250 мм.

 Изтегли сертификат от тук за размери 2x2000x1000 мм.

 Изтегли сертификат от тук за размери 2x2500x1250 мм.

 Изтегли сертификат от тук за размери 3x2000x1000 мм.

 Изтегли сертификат от тук за размери 3x2500x1250 мм.