декинг настилка плочки

Декинг плочки Decodeck

Код на продукта: decod
Наличност Наличен
Декинга е широчина 139мм и дължина 6 метра. Виж техническа информация тук Изграждането на добре изглеждаща подова настилка в двора или на терасата е напълно възможно да звучи като доста трудна задача особено за майстор без опит, но с декинг плочите може да направите тази задача бързо, лесно и забележително. Само за няколко часа можете да превъ...
Цена 82.80 лв.

Декинга е широчина 139мм и дължина 6 метра.

Виж техническа информация тук

Изграждането на добре изглеждаща подова настилка в двора или на терасата е напълно възможно да звучи като доста трудна задача особено за майстор без опит, но с декинг плочите може да направите тази задача бързо, лесно и забележително.

Само за няколко часа можете да превърнете обикновената тераса, веранда или друго пространство от скучно в невероятно място на открито, където да каните вашите гости и да ги впечатлите. И ето още една добра новина, свързана с декинг настилката, може да я полагате директно върху всякаква основа, без да е нужна предварителна подготовка.

Предлаганите на пазара декинг плочки се правят от разнообразни типове дърво, рециклирана пластмаса и други подобни суровини. Можете даже да закупите плочки с изкуствена трева, за да ги включите във вашия мечтан дизайн. Монтиран правилно, висококачественият декинг напомня реално на ефекта на пода от палубата на кораб. Виждайки тази красота, сигурно ще се запитате защо по-скоро не сте се насочили към този декоративен елемент.

Декингът е един от най-популярните външни материали за промяна на дома, които всеки иска. В сравнение с други видове външни настилки, декингът за тераса притежава някои страхотни характеристики и преимущества, които не са присъщи за другите подови настилки, благодарение на своя уникален и комфортен дизайн.

Плюсове на декинг настилката от Decodeck

Mонтира се лесно

Както и по-горе споменахме за разлика от бетонните отливки, керамичните плочи и дългите дървени дъски, декинг плочките се поставят бързо и лесно. Нужно е само веднъж да се сглобят, те остават стабилни на своето място, без изместване или клатене. Не се нуждаете от лепило, свързващ материал или фугираща смес, които да ги задържат на едно.

Поставя се върху всякакви повърхности

Друг плюс на декинг настилката е, че тя може да се използва, за да придаде на външните ви площи бърза промяна и нов облик, и то на добра цена. Освежете балкона си, вътрешния двор, верандата, терасата и дори създайте пътеки, които да придобият невероятен финишинг с помощта на тези плочки.

Уникален дизайн и впечатляващи шарки

Можете да комбинирате и смесвате плочки при декинг за тераса на супер цени, за да създавате уникален дизайн и форми. Освен това имате опция за изграждане на индивидуални зони както от естетическа гледна точка, така и за функционалните нужди на пространството. Съчетайте декинг плочите с различни други елементи и материи, за да създадете динамика, разнообразие и собствен почерк на отделни места във вашия дом и офис.

В случай че вече сте почитател на декинг настилката, но искате да промените нейната визия, може да направите композиция от старите и новите плочки. Със съвсем малко пренареждане ще получите наистина ново и впечатляващо оформление. Тази опция за лесно подменяне на конкретна плочка може да се наложи не само по естетични причини, а и порадимеханична повреда на стара плочка. При другите видове подови настилки подобен бърз ремонт би бил невъзможен, но с декинга мисията е изпълнима.

Супер цени

Декингът от Decodeck може да бъде защитен, като премахнете плочките през по-студените зимни месеци. Материалът е препоръчително да се съхранява до пролетта на сухо място и след това да се постави отново на местата, на които е бил преди. Поради тази причина декингът е добра инвестиция, която може да бъде употребявана в дългосрочен план.

Не изисква особена поддръжка

Поддръжката, която е нужна за декинга, не изисква особено много време и усилия. Единственото, което трябва да правите, е старателно да почистване от всички страни всяка отделна плочка, за да се осигури максимална въздушна циркулация и отстраняване на влагата.

Декинг настилката не уврежда

Може да завършите по желания от вас начин визията на терасата си или двора, без да увреждате по някакъв начин повърхността, върху която е монтирана декинг настилката. Това става, защото за монтажа на плочките не се използват лепила и фугиращи смеси.

Инсталиране на декинг плочки

Декинг плочките от Decodeck са създадени с улей, за да може лесно да се свържат по между си. Здравите решетки, прикрепени към плочките, закрепват лентите и предотвратяват плъзгането, за да осигурят неподвижна и здрава повърхност, която не се измества или изкривява. 

Монтажът е възможно да налага рязане на декинг настилката, за да се напасне около други странични елементи. В случай че подовото пространство е гладко и нищо не е прикрепено към него, преоразмеряването може да не е нужно. Ако се получи луфт между плочките и стената например, може да го прикриете с лайсни.

Decodeck на изгодна цена от БГ Пласт 1

Вашето първо съображение при закупуване на декинг за тераса би следвало  да бъде трайността на материала, от който са изработени плочките. Особено значение е да се спрете на дърво, стандартно използвано за изработка на лодки и за настилки, изложени на морска среда. Освен здравината на дървесната основа е важно да обърнете внимание до колко плочките биха били устойчиви и на насекоми.

Цветовото решение за декинга е другият съществен елемент. Преди да прецените, проверете как остарява дървото, използвано за настилката. Някои дървесни видове, когато са изложени на слънце и стихии, ще останат меки и с наситен  цвят. Други дървесни материали ще избелят и ще загубят нюанса си.

Също така, освен за цвета, ще искате да помислите и за дизайна. Ще предпочетете ли да изберете сложен геометричен модел, обикновен диагонален стил или някакво съчетание, за да сътворите уникална визия? Ако сте по-смели в своите предпочитания, комбинирайте дърво и покрития, за да създадете контраст. Изберете здрав композитен материал с класически  шарки или елегантни ивици. Този десен, който мислите, че би подхождал най-много на останалата част от екстериора.

Нашите декинг плочки се предлагат в огромно  разнообразие от материали, цветове и стилове, създавайки безкрайни възможности за дизайн. Вие ще бъдете ограничени само от собственото си въображение. Независимо на какъв материал, дизайн или цвят сте се спрели, ще спестите разходи за инсталация и ще осъществите монтажа толкова лесно, колкото е да наредите детски пъзел.

С помощта на декинга от БГ Пласт 1, предлаган на изгодна цена, ще изградите оригинална и функционална зона, която да използвате много дълго време. Нашият екип ви очаква и ще се радва заедно да превърнем вашето пространство в изискано, практично и комфортно място, на което с удоволствие да прекарвате времето си.

Характеристики
Дължина 6 m.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър