външни алуминиеви первази за прозорци цени

Външни алуминиеви подпрозоречни первази за прозорци

Код на продукта: alpope
Наличност Наличен
Первази за прозорци – обща информация Така наречените подпрозоречни первази са част от облицовката на прозореца, декоративното покритие около ръба на прозореца, което защитава мястото, където прозорецът се прикрепя към стената и предотвратява проникването на влагата в дома. Первазът за прозореца е плоското парче в долната част на прозореца. Остан...
Възможни варианти
Цена 0.00 лв.

Первази за прозорци – обща информация

Така наречените подпрозоречни первази са част от облицовката на прозореца, декоративното покритие около ръба на прозореца, което защитава мястото, където прозорецът се прикрепя към стената и предотвратява проникването на влагата в дома.

Первазът за прозореца е плоското парче в долната част на прозореца. Останалите части са корпусът на главата в самия връх, страничните задници отляво и отдясно на прозореца и престилката, разположена непосредствено под перваза на прозореца. Заедно те предлагат пълна защита около прозореца.

Первазът играе друга важна роля в защитата на дома. Ако погледнете нивото на подпрозоречния перваз, ще видите, че вероятно е леко под ъгъл към външната страна. Тази функция помага на водата да тече обратно навън, а не през целия под или в стената през прохода на прозореца.

Докато затварянето на прозорец обикновено е достатъчно, за да се задържи дъждът навън, всяко леко отваряне, било то да се остави отворено преди бурята, може да означава скъпи ремонти без този обикновен алуминиев подпрозоречен перваз.

Първите прозорци, познати на човечеството, обикновено са били само отвори в стената с добавени первази, за да бъдели защитени стените и подовете около тях. Тази иновация стига толкова назад във времето, че всъщност не знаем къде са били използвани първо подпрозоречни первази външни. Археолозите обаче са открили оградени прозорци още в древен Египет.

Лекота, издръжливост и функционалност: тези са свойствата, правещи материалът алуминий един от най-предпочитаните в днешно време метали сред инженерните специалисти.

Непрестанно намираме алуминиеви изделия в жилищата, където живеем, в превозните средства като кола, влак, самолет, кораб, в които се возим или управляваме, в смартфоните и компютърните устройства, превърнали се в част от всекидневието ни, в елементи като рафт на хладилник, във външните первази за прозорци, накрая и в иновативния вътрешен дизайн, ала до преди два века, не се е знаело нищо за този метал.

Обща информация за материала алуминий

Металът алуминий представлява 13 елемент от Менделеевата таблица и има сребристобял цвят. Една изумителна истина за този материал е, че алуминият е най-големите находища метал на планетата, съдържащ се в над 8% от основната земна маса. Той се нарежда и на трето място сред най-разпространените химични елементи на планетата Земята, веднага след кислород и силиций.

Едновременно с това, защото се съединява бързо с други елементи, чистият алуминий не се среща в природата, за да се ползва за изработка на продукти като алуминиеви подпрозоречни первази. Поради тази причина сме научили на доста късен етап за находището на този метал.

По официални данни, материалът алуминий е пуснат първоначално в производство едва през 1824 г. Въпреки това, пет десетилетия по-късно са нужни на човечеството, за да научи как да го произвежда за индустриални цели.

Алуминият се среща най-често в природата под формата на алуминиев сулфат. Това е вид минерал, който комбинира две серни киселини. Едната от тях е на база алкален метал, а другата на база на метал от трета група в Менделеевата таблица. Предимно този метал е алуминий.

Алуминиевият сулфат се използва в днешно време за пречистване на водата, в готварството, в медицинската наука, в производството на козметични продукти, и в много други различни области. Също така си заслужава да споменем, че алуминий произлиза от латински - alumen, това е реално названието на  алуминиевите сулфати.

Какво представляват продуктите алуминиеви прозоречни первази

След като стана ясно, че первазите са много стари изделия, то нека обърнем повече внимание на алуминиеви подпрозоречни первази. Алуминиевите первази са идеално подходящи за съвременни нови жилища, включително и къщи.

Прозорците са неразделна част от всеки дом. Основната цел на подпрозоречния перваз външен е да изхвърля вода от тъканта на сградата и да предотвратява проникването на влага. Независимо какво жилище притежавате, не бихте желали первазът да стои неподходящо или да не бъде достатъчно устойчив на външните влияние и да не предпазва добре фасадата.

Подпрозоречните первази от алуминий, направени от лек и издръжлив материал, които ви позволяват да се радвате дълго време на сухи стени и ще ви помогнат да подобрите енергийната си ефективност.

Размери на предлаганите външни первази за прозорци

Нашите външни и вътрешни первази са идеалното допълнение към всеки прозорец не само от естетическа гледна точка, но и от функционална такава.

Предлаганите външни алуминиеви первази за прозорци цени имат различни параметри: като широчината варира от 70 мм до 360 мм, а дължината е по стандарт  - 6300 мм.

Ефикасните външни подпрозоречни первази на изгодни цени могат да бъдат поръчани със специфични размери по предварителна заявка, отговарящи на нуждите на клиента. Екипът на БГ ПЛАСТ 1 осигурява безплатно рязане дори и на нестандартен външен подпрозоречен перваз.

Освен самите первази от алуминий, при нас може да поръчате в допълнение: алуминиеви капачки, алуминиеви свързващи елементи, алуминиеви ъглови елементи.

Цветови решения за вашия перваз за прозорец

Както и при други наши продукти от алуминий, ние предлагаме и голямо разнообразие и в цветовите решения за вашите външни алуминиеви подпрозоречни первази на супер цени. Наясно сме, че первазът освен защитна функция, изпълнява и много важна естетическа такава.

Този елемент придава завършеност на прозоречната рамка и поставя акцент на фасада на сградата. По тази причина и цветовете на первазите са различни, за да предложим готов и атрактивен вариант за вкуса на всеки потребител.

Предимствата на външни подпрозоречни первази

Има много плюсове за инвестиране в алуминиеви первази. Ето някои от основните акценти:

  • Достъпност: Алуминият е една от по-евтините опции за новите външни первази за прозорци. Единственият друг тип, който е конкурентен по цена, е винилът. Дървото и фибростъклото обикновено са много по-скъпи. Всеки харесва добра сделка. Освен изгодната цена получавате и невероятна качество, корозионна устойчивост и здравина.
  • Дълготрайност: Една от основните причини, поради които дървените прозорци бавно биват измествани от други стилове, е, че им липсва същата дългосрочна стойност. Алуминият е издръжлив, защото е метал и може да издържи на метеорологични и механични въздействия. Алуминиевият подпрозоречен перваз не е толкова податлив да на влага, вода и други проблеми от този тип.
  • Поддръжка: Алуминиевите прозорци и външните алуминиеви первази за прозорци на достъпни цени са много лесни за поддръжка. Те се продават в редица различни цветове и стилове. Ако инвестирате в анодизиран вариант, никога няма да се наложи да го пребоядисвате. Алуминият е лесен за поддръжка материал в сравнение с, например, дървения.
  • Лекота: Алуминият е най-лекият вид метал, който можете да намерите. Той също така може да бъде персонализиран да се побира в определени конфигурации. Освен това лекият дизайн се превръща бързо в тънък профил, който впоследствие осигурява по-добър външен вид на перваза за прозорец.
  • Дълготрайност: Защо да харчите много пари за всяка подмяна на прозорец, като можете да инвестирате в нещо дълготрайно. Добрата новина е, че външни алуминиеви первази за прозорци на достъпни цени, имайки предвид по-ниската цена на материала алуминий, всъщност са проектирани да издържат дълго.

Защо да поръчате алуминиеви первази за прозорци на изгодни цени от БГ ПЛАСТ 1 ЕООД?

В случай че имате желание да се информирате повече за материала алуминий и неговите предимства, както и какви са възможностите за производство на качествени подпрозоречни первази от алуминий, свържете се с нас или разгледай електронния ни магазин.

Ние винаги ще ви съдействаме с проектирането, изработката и монтажа на ефективни алуминиеви первази за прозорци. При нас може да намерите и алуминиеви капачки, алуминиеви свързващи елементи, алуминиеви ъглови компоненти.

Мисията ни е да покриваме нуждите на клиенти и дори да надминаваме техните очаквания по отношение на качествено обслужване, пълноценна консултация и богат асортимент, включващ и външен подпрозоречен перваз като артикул. Заповядайте на живо в складовете ни в София и Пловдив, за да изберете вашите красиви, функционални и устойчиви външни первази за прозорци на невероятни цени.

Характеристики
Цвят Бял

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър