Алуминиеви профили

Алуминиев L профил - винкел

0.00

Алуминият като материал: ТЕГЛО Алуминият е много лек метал с тегло от 2,7 kg/dm3 , около една трета от това на стоманата. Употребата на алуминий в автомобилите например намалява теглото и разхода на..

Алуминиев П профил

8.42

Алуминият като материал: ТЕГЛО Алуминият е много лек метал с тегло от 2,7 kg/dm3 , около една трета от това на стоманата. Употребата на алуминий в автомобилите например намалява теглото и разхода на..

Алуминиев профил кутия

0.00

Алуминият като материал: ТЕГЛО Алуминият е много лек метал с тегло от 2,7 kg/dm3 , около една трета от това на стоманата. Употребата на алуминий в автомобилите например намалява теглото и разхода на..

Алуминиев Т профил

0.00

Алуминият като материал:ТЕГЛОАлуминият е много лек метал с тегло от 2,7 kg/dm3, около една трета от това на стоманата. Употребата на алуминийв автомобилите например намалява теглото и разхода наенерги..

Нестандартни алуминиеви профили

0.00

Фирма БГ ПЛАСТ 1 ЕООД предлага производство на матрици за алуминиеви профили по индивидуални проекти на клиента. Поискай оферта ..

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

АЛУМИНИЕВИ ПРОФИЛИ ОТ БГ ПЛАСТ – ДОВЕРЕТЕ СЕ НА КАЧЕСТВОТО


АЛУМИНИЕВИ ПРОФИЛИ И АЛУМИНИЯТ КАТО МАТЕРИАЛ – КРАТКО ВЪВЕДЕНИЕ

Преди да Ви се представим и да Ви запознаем в подробности с нашите специални видове алуминиеви профили – алуминиеви профили, от които няма да останете разочаровани, държим да Ви разкажем накратко за същността на алуминия.

Знаете ли, че датата 2-ри април 1889 г. е паметна за производството на алуминий?

Преди 128 години американецът Чарлз Хол е патентовал съвременния начин за производство на алуминий. В резултат на това негово деяние голям брой продукти започват да бъдат правени по-леки, по-икономични и по-годни за рециклиране.

Алуминият е много лек метал с тегло от 2,7 kg/dm3 , около една трета от това на стоманата. Употребата на алуминий в автомобилите например намалява теглото и разхода на енергия и увеличава товарния капацитет.

Алуминиеви профили 1
Алуминиеви профили - купете от нас!
Алуминият притежава добра устойчивост на натиск. Чрез използването на екструдирани профили с подходящи сплави и с правилен напречен разрез може да се постигне якост, сравнима с тази на стоманените структури.

Модулът на еластичност на алуминия е три пъти по-малък от този на стоманата, което значи, че инерционният момент на всички алуминиеви профили трябва да е три пъти по-голям, за да се постигнат тези алуминиеви профили същата устойчивост като на стоманените профили.

Алуминият е подходящ за формоване - процес, използван при екструзията. Алуминият може да е лят, изтеглен или валцован.


АЛУМИНИЕВИ ПРОФИЛИ И ВИЗИТКАТА НИ

В днешни дни алуминият, от който се правят и въпросните алуминиеви профили, се добива лесно, той е на достъпна цена и има широко приложение в редица области – както в строителството и промишлеността, така и в електричеството и електротехниката.

Независимо дали ще изберете нашите алуминиеви профили, друг наш продукт от алуминий, различен от алуминиеви профили (алуминиеви ламарини и алуминиеви первази), или някое фасадно решение, например, Вие ще получите изключително качество на невероятно изгодни цени.

Защото ние сме БГ Пласт 1!


АЛУМИНИЕВИ ПРОФИЛИ – БГ ПЛАСТ ЗНАЧИ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Алуминиеви профили се използват масово в строителството.Това е една строго специфична област, в която е изключително важно да има добри професионалисти, готови да бъдат надеждни партньори в най-различни търговски операции и проекти.

БГ Пласт притежаваме опитен и висококвалифициран екип, който е готов да бъде надежден партньор, когато става въпрос за реклама и строителство. Нашата компания е търговец на едро с много и най-различни лекостроителни материали, включително и алуминиеви профили, алуминиеви ламарини, первази и конзоли.

Това обаче не значи, че при нас можете да намерите само алуминиеви профили – напротив, нашите алуминиеви профили е само една малка част от продуктите и услугите, които можем да Ви предложим. За Вас чрез БГ Пласт, освен алуминиеви профили, са лесно достъпни още:

 • Поликарбонат и поликарбонатни плоскости
 • плътен, структурен, композитен и релефен поликарбонат
 • плексиглас
 • PVC листове и полипропиленови листи
 • подпрозоречни первази за външна и вътрешна употреба
 • алуминиеви композитни панели и термопанели
 • кант за букви
 • ПВЦ профил за осветени кутии
 • алуминиев профил за кутии и букви
 • материали за реклама и други

Алуминиеви профили 2
Алуминиеви профили - доверете се на нас!
Доверете се на БГ Пласт, за да получите най-ефикасните алуминиеви профили и други продукти, и услуги на възможно най-изгодните цени! Нашият професионален екип винаги е на разположение и ще се съобрази с конкретните Ви предпочитания и изисквания, независимо дали става въпрос за алуминиеви профили или за нещо друго, различно от алуминиеви профили.


АЛУМИНИЕВИ ПРОФИЛИ ОТ БГ ПЛАСТ – ОГРОМНО РАЗНООБРАЗИЕ НА СУПЕР ЦЕНИ

За да Ви бъде по-лесно и удобно на сайта ни сме създали и поддържаме специална категория за предлаганите от нас алуминиеви профили – алуминиеви профили, с които можете да бъде сигурни и спокойни в ежедневните строителни операции.

Разполагаме с огромно разнообразие от алуминиеви профили, при това – алуминиеви профили на супер цени. От БГ Пласт можете да получите следните различни видове алуминиеви профили:

 • алуминиев L профил – винкел
 • алуминиев П профил
 • алуминиев профил кутия
 • алуминиев Т профил
 • нестандартни алуминиеви профили

Всички гореизброени алуминиеви профили имат достатъчно обстойни описания и спецификации на нашия сайт. Имате опцията да изберете конкретните размери на необходимите Ви алуминиеви профили, както и тяхното количество – от тези неща зависи и крайната цена на избраните от Вас алуминиеви профили.

Освен това, БГ Пласт предлагаме производство на матрици за алуминиеви профили по индивидуални проекти на клиента като Ви даваме възможност да отправите своята оферта към нас.


АЛУМИНИЕВИ ПРОФИЛИ – КАТАЛОГ, ПАРТНЬОРИ И УСЛУГИ

На сайта ни винаги можете да разгледате нашия общ каталог – в него ще се запознаете и визуално с цялото продуктово многообразие, което предлагаме, на възможно най-изгодните цени и с възможно най-доброто качество. Защото нашите алуминиеви профили, както вече имахме възможността да обясним, е само една малка част от всичко онова, което БГ Пласт можем да Ви предложим.

Алуминиеви профили 3
Алуминиеви профили - богат избор
Подчертаваме пак, че голямата ни цел е да бъдем надежден партньор в рекламата и строителството. Всеки ден се опитваме да правим именно това – в подкрепа на думите ни можете да разгледате отново на нашия сайт и партньорите ни, с които имаме пълноценни професионални отношения.

Услугите, които извършваме, съобразно предлаганите от нас продукти, включително и алуминиеви профили, са нещо, на което също трябва да обърнете внимание и от което можете да се възползвате.


АЛУМИНИЕВИ ПРОФИЛИ ОТ БГ ПЛАСТ – НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС

Отново напомняме – в съвременните строителни дейности, в които неминуемо се използват алуминиеви профили, е важно да можете да се доверите на опитни и висококвалифицирани професионалисти, които в никакъв случай няма да Ви разочароват.

БГ ПЛАСТ сме именно такива професионалисти – сериозни партньори в нашия сектор. Богатото разнообразие от качествени продукти на супер изгодни цени, желанието ни да се учим и прекрасното обслужване са онези причини, заради които трябва да изберете нашите продукти. Няма значение дали става въпрос за алуминиеви профили, фасадни решения, композитен поликарбонат, релефен поликарбонат или нещо друго.

Свържете се с нас – останалото ще реализираме по възможно най-ефикасния начин, гарантиращ дългосрочни положителни резултати и отговарящ на Вашите конкретни изисквания и предпочитания. Можете да ни намерите и във фейсбук – няма да се изненадаме, ако именно там откриете най-подходящите за Вас алуминиеви профили – алуминиеви профили, на която можете да се доверите безусловно. Алуминиеви профили, които няма да Ви подведат.

Изберете БГ Пласт, доверете се на нашите алуминиеви профили!АЛУМИНИЕВИ ПРОФИЛИ ОТ БГ ПЛАСТ – ДОВЕРЕТЕ СЕ НА КАЧЕСТВОТО
АЛУМИНИЕВИ ПРОФИЛИ И АЛУМИНИЯТ КАТО МАТЕРИАЛ – КРАТКО ВЪВЕДЕНИЕ
АЛУМИНИЕВИ ПРОФИЛИ И ВИЗИТКАТА НИ
АЛУМИНИЕВИ ПРОФИЛИ – БГ ПЛАСТ ЗНАЧИ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ
АЛУМИНИЕВИ ПРОФИЛИ ОТ БГ ПЛАСТ – ОГРОМНО РАЗНООБРАЗИЕ НА СУПЕР ЦЕНИ
АЛУМИНИЕВИ ПРОФИЛИ – КАТАЛОГ, ПАРТНЬОРИ И УСЛУГИ
АЛУМИНИЕВИ ПРОФИЛИ ОТ БГ ПЛАСТ – НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС
Алуминиеви, профили, Алуминий